Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló
Fizetési megoldás
Termék részletek

Gardner - PVA Bags Magnum - PVA zsák


Gardner - PVA Bags Magnum - PVA zsák
 • Gardner - PVA Bags Magnum - PVA zsák
 • Gardner - PVA Bags Magnum - PVA zsák
 • Gardner - PVA Bags Magnum - PVA zsák
 • Gardner - PVA Bags Magnum - PVA zsák
 • Gardner - PVA Bags Magnum - PVA zsák
Egységár: 85 Ft/db
Gyártó:
Termék kód:
 850 Ft

A Gardner Tackle által forgalmazott Magnum PVA Bags jelenleg a mai piacon kapható egyik legkiválóbb minőségű és legjobb ár érték aránnyal rendelkező terméke. A szuper erős PVA tasakok a lehető legpontosabb koncentrált etetést teszik lehetővé és még a leghidegebb vízben is tökéletesen és pillanatok alatt oldódnak. A tasakokba bármilyen áztatott csalogatóanyag is beletölthető, amely nem vízbázisú.(tört, felezett és egész bojlik, stick mixek, pelletek, magvak,). Kiválóan alkalmasak a különböző folyékony adalékok alkalmazására is, melynek segítségével egy rendkívül koncentrált, csábító illatfelhőbe burkolja be a horogra elhelyezett csalinkat, és annak közvetlen környékét. Ennek létjogosultsága a hideg vízi horgászatok során hihetetlenül nagy jelentőséggel bír. A „behordásos” és a partról való dobások során is egyaránt alkalmazhatóak.

 

Tipp: töltse meg a PVA tasakot olaj és aminosav keverékével, és csaliként kínáljon fel egy szem, lebegő bojlit. Hatása a hideg vízben egyszerűen lenyűgöző. Erre a célra használjon laposhal (Trout/Halibut) lazac (Salmon) és kender (Hemp) olajakat, illetve FeedstimXp, Minamino és Amino Blend étvágyfokozó kivonatokat. Ezeket akár még keverheti is egymással.

A CCMoore&Co által forgalmazott folyékony adalékok a PVA tasakokat nem oldják, így ezek bármelyikét kiválóan alkalmazhatja!

Részletek

Méret:

PVA Bags Magnum - 140mm x 110mm

PVA Bags Standard - 131mm x 80mm

PVA Bags Mini - 105mm x 61mm

PVA Bags Micro - 95mm x 45mm

 

Kiszerelés: 10db / csomag

 • Gyártó
  Gardner
  Méret
  Magnum
  Termék kód
  PVA2M
Webáruház készítés