Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló
Termék részletek

Solar Pop Up Bojli - Club&Cream


-30%
Solar Pop Up Bojli - Club&Cream
Kezdete: 2019.11.12   A készlet erejéig!

 2 790 Ft
Akció:  1 950 Ft

Minden Solar pop-up élénk színű és rendkívül átható, intenzív aromával rendelkezik. Ezt tudjuk tovább fokozni a minden doboz pop up-ban található Pot Shot horog csali dippel.

Részletek

Solar Pop Up Club&Cream

Minden Solar pop-up élénk színű és rendkívül átható, intenzív aromával rendelkezik. Ezt tudjuk tovább fokozni a minden doboz pop up-ban található Pot Shot horog csali dippel. Vagy rácsöpögtetjük a felkínált bojira vagy a dobozba öntve összerázzuk az egészet, hogy azt jól magába szívják a pop-up csalik.

A Club Cream a legendás Club Mix bojlinak egyfajta utódja, de kifejlesztésénél nem a Club Mix leváltása volt a cél, hanem egy rendkívül fogós alapra, kicsit más íz világú, de hasonlóan hatékony csali megalkotása. Az édes jelleget az Eastern Cream adja, viszont nem feledkeztek meg a büdös, halas jellegről sem, amiről a Squid&Octopus gondoskodik. A két, külön-külön is hatékony összetevő megfelelő arányának köszönhetően született meg a Club Cream, ami ötvözi az eredeti Club Mix hatékonyságát egy lágyabb, édesebb vonallal., és a pop up esetében a rendkívüli felhajtóerővel, ami több napi vízben ázás után sem változik számottevően.

  • Gyártó
    Solar Tackle
    Méret
    11mm
Webáruház készítés