Ahol minden halért meg kell küzdeni…… Pontyok az akadóból

Ahol minden halért meg kell küzdeni……Pontyok az akadóból

Vannak,akik fás-bokros helyre szeretnének menni horgászni, és vannak, akik el is mennek. Mint sok más dolog, ez is megtanulható, gyakorolható, már-már művészi szintre fejleszthető. Egy ilyen terepen vannak elengedhetetlen kellékek, de leginkább fejben kell felkészültnek lenni, hiszen rengeteg tényező befolyásolhatja, hogy sikeresek tudunk-e lenni.

Bővebben: Ahol minden halért meg...

Amit te is megtehetsz…. Avagy használd ki a telet egy kis karbantartásra!

Orsó szerviz otthon, házilag? Miért ne? Ez a pár sor azoknak szól, akik ( két szerviz ciklus között, ami véleményem szerint 2-3 szezon ) szeretnék évközben egy esősebb, sárosabb peca után vagy szezon végén megtisztítani az orsóikat kicsit alaposabban annál, minthogy kívülről áttörölgetik egy pamut ronggyal. Nyilván a nagy szervizt nem tudjuk vele helyettesíteni, de azért egy sima törölgetésnél sokkal többet megtehetünk mi magunk is.
Használjuk ki a telet és ha már annyira fontos nekünk a horgászat, szánjunk időt a felszerelésünk rendben tartására is! Ahogyan az autónk, úgy az orsóink is meghálálják a törődést és sok-sok évvel tudjuk meghosszabbítani az élettartamukat, ha néha foglalkozunk velük.


Bővebben: Amit te is megtehetsz…....