Elfelejtett jelszó »
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló

KERESÉS: nutrabaits


Enterprise Food Source NutraBaits Trigga aromában
A Food Source csemegekukorica imitációkat a világ legsikeresebb bojli aromáiba áztattuk.Az üvegcsékben található kukoricák közül négynek a színe megegyezik az eredeti bojli színével! Csalizásnál használhatjuk önmagukban, de más csalikkal együtt is rendkívül fogósak! Speciális szerkezetüknek köszönhetően a kukoricák sokáig megőrzik illatukat és horgászat után egyszerűen csak helyezzük vissza az üvegbe ahonnan a következő horgászat alkalmával újra elővehetjük és használhatjuk. ... 
Nutrabaits 50/50 Boilie mix 2,5kg
A kedvező árfekvésű 2,5kg-os csomagban kapható 50/50 mix az ideális választás, ha egy olyan gyorsan dolgozó keveréket szeretnénk összeállítani, ahol a hangsúly a hozzáadott adalékanyagok csalogatóhatásán van, nem pedig az alapmix tápanyag tartalmán.
Ezt szem előtt tartva, a hozzávalók arányát úgy állítottuk össze, hogy az 50/50 mix több, mint elegendő tápanyagtartalmat fog biztosítani a helyzetek nagy részében, ahogy azt a kimagasló fogási eredmények is bizonyítják, amik... 

3 990 Ft
Egységár: 1 596 Ft/kg
Nutrabaits Adalék Betain HCI 50gr

A Nutrabaits Betain HC1 egy étvágyfokozó, emésztés elősegítő alapanyag, ami a természetes táplálékokban is megtalálható. Bojli adalékanyagként a mixünkbe  téve, folyamatos táplálkozásra serkenti a halakat. Jelentősen nőhetnek fogási esélyeink!

 

3 390 Ft
Egységár: 67 800 Ft/kg
Nutrabaits Adalék Preservabait 500ml

A piacon kapható egyik legjobb konzerváló folyadék.

Adagolása: 25ml/500g mix.

 

4 290 Ft
Egységár: 8,58 Ft/ml
Nutrabaits Attractors Robin Red 300gr

A Robin Red klasszikus összetevője a legfogósabb mixeknek és csaliknak, valamint régóta a Nutrabaits termékpalettájának egyik legfontosabb eleme.

 

3 490 Ft
Egységár: 11 633 Ft/kg
Nutrabaits Bojli 1kg Pinneapple & Banana
Sok külföldi horgász nagy kedvence az év bármely szakában eredményesen használható ez a megjelenésében világos sárga bojli. "Felelős" számos nagytestű hal megfogásáért a legkülönfélébb helyszíneken.Az alapmix tartalmazza az optimális összetevőket valamint Nutrafruit ananászt, Nutrafruit banánt, Nutraminot és édesítőszert. 
Nutrabaits Bojli 1kg Pinneapple & N-Butyric 20mm

Sok külföldi horgász nagy kedvence az év bármely szakában eredményesen használható ez a megjelenésében világos barna bojli. "Felelős" számos nagytestű hal megfogásáért a legkülönfélébb helyszíneken. Az alapmix tartalmazza az optimális összetevőket valamint Nutrafruit ananászt, N-Butyric Acidot és GLM Extractot is.

 
 
Rendezés:
Webáruház készítés