Elfelejtett jelszó »
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló

Bottartók


  Fox Royale Tri-Sleeve 12ft - 3 db három részes bothoz botzsák
Három felszerelt, 3 részes bot tárolására alkalmas
50mm-es keverőgyűrű befogadására alkalmas profil
Tökéletes azon horgászoknak, akik csak három botot visznek a horgászathoz
Merevített EVA markolat
Külső zseb a merítőháló tárolására
Kifordítható, párnázott vállpánt
Az EOS teleszkópos botok befogadására is alkalmas
Anyaga 100% poliészter
 
Gardner Rod And Lead Straps - botösszefogó
A Rod And Lead Straps a Gardner Tackle 2016-ban debütált újdonsága, amely egy praktikus ólomtartóval ellátott botösszefogó pánt. Ötletes tervezésénél fogva szállításkor tökéletesen és elmozdulástól mentesen védi a „blankokat” anélkül hogy azok egymáshoz érjenek. Garantáltan teljes körű biztonságot nyújt az értékes eszközök számára. Egyediségét többek között annak köszönheti, hogy egy kis ólomtartó zsebbel is ellátták, így a szereléken elhelyezett nehéz ólomsúly sem fogja megsérteni a bot tago... 
  Trakker - Neoprene Tip & Butt Protectors - Botspicc + botnyél védő
A Neoprene Tip & Protectors egy olyan ötletes kiegészítő, amelyet a Trakker Products fejlesztői a rendkívül sérülékeny horgászbotok biztonságos védelmére terveztek. Kialakításánál ( 1 vékony, 1 vastag ) fogva nem csak a botspiccekre, hanem a botok aljára is felhelyezhető, így garantáltan, teljes körű biztonságot nyújt az értékes felszerelés számára. A puha neoprén anyagból készült konstrukció egy erős és strapabíró, állítható tépőzárral ellátott „pánt” segítségével könnyen és gyorsan használh... 
Trakker - NXG 10" Rod Sleeve - 1 botos bottáska

Az NXG Rod Sleeve 10’ egy szimpla bottartó táska. A 300cm-es hosszúságú, orsóval felszerelt kétrészes horgászbot tárolására-szállítására terveztek.

 
Trakker - NXG 12" Rod Sleeve - 1 botos bottáska

Az NXG 12" Rod Sleeve egy szimpla bottartó táska, amelyet a 360cm-es hosszúságú,orsóval felszerelt kétrészes horgászbot tárolására-szállítására terveztek.

 
Trakker - NXG 13" Rod Sleeve - 1 botos bottáska

Az NXG 13’ Rod Sleeve egy kiváló minőségű, szimpla bottartó táska, amelyet a 390cm-es hosszúságú, kétrészes, orsóval felszerelt horgászbot tárolására-szállítására terveztek.

 
  Trakker - NXG 2 Rod Padded Sleeve 12" - Párnázott 2 botos bottáska

Az NXG 2 Rod Padded Sleeve 12" egy kiváló minőségű bottartó táska, amelyet 2db orsóval felszerelt, 360cm-es, kétrészes horgászbot tárolására-szállítására terveztek. A vastag és bélelt, párnázott belső részének köszönhetően az értékes és sérülékeny felszerelés minden körülmény között biztonságban tudható.

 
  Trakker - NXG 3 Rod Padded Sleeve 10" - Párnázott 3 botos bottáska

Az NXG 3 Rod Padded Sleeve 10’  egy kiváló minőségű bottartó táska, amelyet 3db orsóval felszerelt, 300cm-es kétrészes horgászbot tárolására-szállítására terveztek. A vastag és bélelt, párnázott belső részének köszönhetően az értékes és sérülékeny felszerelés minden körülmény között biztonságban tudható.

 
  Trakker - NXG 3 Rod Padded Sleeve 12" - Párnázott 3 botos bottáska

Az NXG 3 Rod Padded Sleeve 12" egy kiváló minőségű bottartó táska, amelyet 3db orsóval felszerelt, 360cm-es kétrészes horgászbot tárolására-szállítására terveztek.

 
  Trakker - NXG 3 Rod Padded Sleeve 13" - Párnázott 3 botos bottáska

Az NXG 3 Rod Padded Sleeve 13" egy kiváló minőségű bottartó táska, amelyet 3db orsóval felszerelt, 390cm-es kétrészes horgászbot tárolására-szállítására terveztek. A vastag és bélelt, párnázott belső részének köszönhetően az értékes és sérülékeny felszerelés minden körülmény között biztonságban tudható.

 
Trakker - NXG 3 Rod Quiver - 3 botos összefogó táska

Az NXG 3 Rod Stalking Quiver egy kiváló minőségű, óriási kapacitással rendelkező, többfunkciós „zsák” amely ideális az MOD 60 Brolly, a kisebb méretű sátor, a merítőháló, a mérlegelő zsák és 3 db orsóval felszerelt horgászbot szállítására is.

 
 
Rendezés:
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.