Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló
Fizetési megoldás

Botzsákok

Fő kategória >Botzsákok

prev
next
Trakker - NXG 13" Rod Sleeve - 1 botos bottáska

Az NXG 13’ Rod Sleeve egy kiváló minőségű, szimpla bottartó táska, amelyet a 390cm-es hosszúságú, kétrészes, orsóval felszerelt horgászbot tárolására-szállítására terveztek.

 
  Trakker - NXG 2 Rod Padded Sleeve 12" - Párnázott 2 botos bottáska

Az NXG 2 Rod Padded Sleeve 12" egy kiváló minőségű bottartó táska, amelyet 2db orsóval felszerelt, 360cm-es, kétrészes horgászbot tárolására-szállítására terveztek. A vastag és bélelt, párnázott belső részének köszönhetően az értékes és sérülékeny felszerelés minden körülmény között biztonságban tudható.

 
  Trakker - NXG 3 Rod Padded Sleeve 10" - Párnázott 3 botos bottáska

Az NXG 3 Rod Padded Sleeve 10’  egy kiváló minőségű bottartó táska, amelyet 3db orsóval felszerelt, 300cm-es kétrészes horgászbot tárolására-szállítására terveztek. A vastag és bélelt, párnázott belső részének köszönhetően az értékes és sérülékeny felszerelés minden körülmény között biztonságban tudható.

 
  Trakker - NXG 3 Rod Padded Sleeve 12" - Párnázott 3 botos bottáska

Az NXG 3 Rod Padded Sleeve 12" egy kiváló minőségű bottartó táska, amelyet 3db orsóval felszerelt, 360cm-es kétrészes horgászbot tárolására-szállítására terveztek.

 
  Trakker - NXG 3 Rod Padded Sleeve 13" - Párnázott 3 botos bottáska

Az NXG 3 Rod Padded Sleeve 13" egy kiváló minőségű bottartó táska, amelyet 3db orsóval felszerelt, 390cm-es kétrészes horgászbot tárolására-szállítására terveztek. A vastag és bélelt, párnázott belső részének köszönhetően az értékes és sérülékeny felszerelés minden körülmény között biztonságban tudható.

 
Trakker - NXG 3 Rod Quiver - 3 botos összefogó táska

Az NXG 3 Rod Stalking Quiver egy kiváló minőségű, óriási kapacitással rendelkező, többfunkciós „zsák” amely ideális az MOD 60 Brolly, a kisebb méretű sátor, a merítőháló, a mérlegelő zsák és 3 db orsóval felszerelt horgászbot szállítására is.

 
Trakker - NXG 3/4 Rod Sleeve - 1 botos bottartó

Az NXG 3/4 Rod Sleeve szimpla bottartó táskát, a Trakker Products fejlesztői kizárólag az úgynevezett „Stalker” (maximum:3,10m) pontyozóbot tárolására-szállítására tervezték.

 
  Trakker - NXG 5 Rod Padded Sleeve 12" - Párnázott 5 botos bottáska

Az NXG 5 Rod Padded Sleeve egy kiváló minőségű, óriási méretű bottartó táska, amelyet 5db orsóval felszerelt, 360cm-es kétrészes horgászbot tárolására-szállítására terveztek. A vastag és bélelt, párnázott belső részének köszönhetően az értékes és sérülékeny felszerelés minden körülmény között biztonságban tudható.

 
Trakker - NXG 5 Rod Quiver - 5 botos összefogó táska

Az NXG 5 Rod Stalking Quiver egy kiváló minőségű, óriási kapacitással rendelkező, többfunkciós „zsák” amely ideális az MOD 60 Brolly, a kisebb méretű sátor, a merítőháló, a mérlegelő zsák és 5 db orsóval felszerelt horgászbot szállítására is.

 
  Trakker - NXG Compact 2 Rod Sleeve 12" - 2 botos bottáska

Az NXG 2-Rod Compact Rod Sleeve 12”  egy kiváló minőségű, szuper kompakt, rendkívül egyszerű, a botoknak helytakarékos megoldást kínáló bottartó táska. 2db orsóval felszerelt, 360cm-es, kétrészes horgászbot tárolására-szállítására terveztek.

 
  Trakker - NXG Compact 3 Rod Sleeve 12" - 3 botos bottáska

Az NXG 3-Rod Compact Rod Sleeve 12” egy kiváló minőségű, szuper kompakt, rendkívül egyszerű, a botoknak helytakarékos megoldást kínáló bottartó táska. 3db orsóval felszerelt, 360cm-es, kétrészes horgászbot tárolására-szállítására terveztek.

 
  Trakker - NXG Compact 5 Rod Sleeve 12" - 5 botos bottáska

Az NXG Compact 5-Rod Sleeve 12’ egy kiváló minőségű, szuper kompakt, rendkívül egyszerű, a botoknak helytakarékos megoldást kínáló bottartó táska. 5db orsóval felszerelt, 360cm-es, kétrészes horgászbot tárolására-szállítására terveztek.

 
Rendezés:
prev
next
Webáruház készítés