Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló

Édesítők,Étvágyfokozók

Fő kategória >Bojli alapanyagok >Édesítők,Étvágyfokozók

CC Moore Ultrasweet - Egyedi Édesítő Koncentrátum

Az Ultrasweet egy hihetetlenül erős, és intenzív édesítő porkoncentrátum. Rendkívül költséghatékony, mivel már igen kis mennyiségben is nagyon hatásos. A legfontosabb tulajdonsága, hogy egyáltalán nincs keserű mellékíze, mint a piacon található legtöbb édesítőszernek. A csalink hihetetlenül édes lesz tőle, amely a pontyok számára óriási vonzerőt jelent. Hő stabil képessége miatt a bojlik főzése után is teljes százalékban a csaliban marad. Kizárólag Természetes összetevőket tartalmaz. Édes, gyümölcsös és krémes bojlikból egyszerűen kihagyhatatlan, de bármely ízvilágú csali hatásfoka növelhető vele. Adagolása:1kg/2g

 

Tipp: minden esetben a száraz bojlimixhez adagolja. A gyártó által javasolt mennyiséget ne lépje túl, hisz a halak receptorai rendkívül érzékenyek a vízben terjedő illatokra.

 

1 690 Ft
Egységár: 33 800 Ft/kg
Nutrabaits Étvágyfokozók  Sweet Cajouser 50ml

A Sweet Cajouser egy évek óta megbízhatóan teljesítő, az egyik leghatásosabb, a bojli készítés során felhasznált összetevő. A rendkívül magas koncentrációjú, erőteljes és karakteres, édes ízzel-édes illattal rendelkező folyékony adalékanyag ideális kiegészítője lehet bármely krémes és gyümölcsös íz világú csalinak. Az egész évben eredményesen használható, tömény Sweet Cajouser már kis mennyiségben is magas hatásfokkal rendelkezik, mivel adagolásnak felső határa mindössze 4ml/kg. A fenomenális adalék vonzó hatása tovább növelhető a Nutrabaits termékpalettáján megtalálható Super Sweet Range koncentrált por kivonatok együttes alkalmazásával. A Sweet Cajouser alkalmazásával hozzájárulunk egy igazán egyedi és különleges bojli létrehozásához, amelyet a pontyok soha nem fognak figyelmen kívül hagyni.

Figyelem! A Sweet Cajouser kizárólag csak bojli készítéshez használható. Minden esetben a felvert tojásokhoz adagoljuk!

 

2 390 Ft
Egységár: 48 Ft/ml
Solar Aroma édesítő 100ml

A CandySweetener az egyetlen édesítő, amely a legédesebb ismert természetes anyagot, talint tartalmaz. Nincs keserű utóíze, és bármely aroma ízét rendkívüli módon fokozza. 

 

4 290 Ft
Egységár: 43 Ft/ml
Rendezés:
Webáruház készítés