Elfelejtett jelszó »
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló

Bojlis Szerelékek kellékei

Fő kategória >Aprócikk >Bojlis Szerelékek kellékei

  PB Products Hit&Run Tail rubbers weed - növényzet színű gumikúp
A PB Products Hit&Run Tail rubbers félmerev anyagból készült gumiharang, mely a PB Hit&Run Leadclip(ólomklipsz) kiegészítője,amely megfelelően erős és ugyanakkor rugalmas.Három különböző színben kerül forgalomba Silt-iszap ,Weed-hinár, Gravel-sóder.

8db/csomag 
PB Products Multi Link - gyorskapocs
A PB Products Multi Link egy forgórész nélküli gyorskapocs. Minden olyan szerelékhez felhasználható, amin könnyen,gyorsan szeretnénk cserélni valamilyen alkatrészt. Pl:az ólmot,vagy a horogelőkét. 

1 150 Ft
Egységár: 115 Ft/db
PB Products Rapid Clip - gyorskapocs
A PB Products Rapid Clip egy forgórész nélküli gyorskapocs. Minden olyan szerelékhez felhasználható, amin könnyen, gyorsan szeretnénk cserélni. Pl:horogelőkét. 

1 190 Ft
Egységár: 119 Ft/db
  PB Products Ready Made Leadcore - előre kötött leadcore 90cm növényzetszínű
A PB Products Ready Made Leadcore egy előre elkészített 90 cm hosszúságú ólombetétes előkezsinór.A kötéseket tökéletes precizitással, varrat nélkül készítették el.A Ready Made Leadcore Leader végén két fül található, az egyik végébe csatlakoztassuk a főzsinórunkat, a másik végébe pedig a forgókapcsot.

Szín: wedd-növényzet, gravel-sóder

2db/90cm hosszú Leadcore 

1 690 Ft
Egységár: 845 Ft/db
PB Products Rig Ring medium -  fémkarika 3,7MM
A PB Products fémkarika extra könnyű hajszálelőke gyűrű. Használható bojlis szerelékek elkészítéséhez és lebegő csalik felkínálásához egyaránt.Pl:Karomszerelék,vagy D-rig hez.

15db/csomag 

1 150 Ft
Egységár: 77 Ft/db
PB Products Rig Ring small - fémkarika 3MM
A PB Products fémkarika extra könnyű hajszálelőke gyűrű. Használható bojlis szerelékek elkészítéséhez és lebegő csalik felkínálásához egyaránt.Pl:Karomszerelék,vagy D-rig hez.

15db/csomag 

1 150 Ft
Egységár: 77 Ft/db
  PB Products Silk Ray Heli&Chod Leader -Helikopter és Chod szerelék
A PB Products Silk Ray Heli&Chod Leader kész szerelék 2014.évi újdonság.Az előre elkészített végszerelék 2 típusú felhasználási módot tesz lehetővé. Az egyik a hagyományos helikopteres szerelék, amikor a Silk Ray(ólommentes) előtétzsinór körül szabadon tud forogni a gyorskapocsba akasztott előke és a csali, míg a másik módszer a főként iszapos mederfenéken felkínált lebegő csali Chod szerelék.A csomagban két darab 90 cm hosszúságú kész szerelék található.... 
  PB Products X-Stiff Aligner Curved  weed - horogbefordító növényzet
A PB Products Aligner Curved horogbefordító a legújabb tervezésű zsugorcső helyettesítő.Amely még biztosabb akadást eredményez.Használhatjuk hajlított és egyenes szárú horgokhoz egyaránt,vagy készíthetünk lebegő csali esetén Withy Pool szereléket.Használata egyszerű, fűzőtű segítségével húzzuk rá az előkezsinórunkra,majd pedig a horog szárára.Három színben készül, növényzet, sóder, iszap.

8db/csomag

 

1 490 Ft
Egységár: 186 Ft/db
Solar Rig cone

Ezzel az eszközzel tökéletes ívűre tudjuk formálni zsugorcsövünket attól függően, hogy milyen végszereléket készítünk. Átmérője 10 és 35 mm között változik és bármilyen méretű horog beleakasztható, így legyen szó akadást könnyítő pár mm-es törésről vagy több cm hősszú ívről, ezzel az eszközzel könnyedén kivitelezhetjük, ráadásul az ujjainkat sem kell féltenünk a forró gőztől. A horgot a megfelelő helyre be kell akasztani, az előkezsinórt körbe kell tekerni párszor a kúpon úgy, hogy a zsugorcsőnek kialakuljon az az íve amit szeretnének, és a belső fogantyú segítségével a gőz felé kell tartani. Teljesen biztonságos!

 

 

 

 

 
-31%
Solar Rig Silicon - Brown
1 090 Ft
Akció: 750 Ft
Kezdete: 2018.09.05
A készlet erejéig!
Rendezés:
Webáruház készítés