Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló
Fizetési megoldás

Bojlis Szerelékek kellékei

Fő kategória >Aprócikk >Bojlis Szerelékek kellékei

PB Products Extra Safe Ready Made Heli Chod Leader weed
PB Products Extra Safe Ready Made Heli Chod Leader egy 45lb (20,4kg) szakítószilárdságú ólombetétes zsinórra szerelt helikopter szerelék. A puha leadcore idomul az aljzathoz, ezáltal rejtve azt el az óvatos pontyok elöl. A szerelék másik előnye, hogy a két gumigyöngy állása változtatható, így a csalink lazább aljzat esetén sem süllyed bele az iszapba.

A gumigyöngyök között egy nagyméretű karikával szerelt forgó található, amely szabad mozgást biztosít az előkénknek. A... 
  PB Products Heli-Chod Hoods Weed - növényzet színű gumi ütköző
A PB Products gumiütközőt használjuk csúszó,helikopter,vagy chod szerelékhez.

5db/csomag 

850 Ft
Egységár: 170 Ft/db
PB Products Hit&Run Leadclip weed
A PB Products Hit&Run Leadclip 2012.évi újdonság,ez az új generációs ólom klipsz,amely a maga nemében szinte egyedüálló!Tulajdonképpen egy biztonsági kapcsos csúszú szerelék.A szerelék működésnek a lényege, hogy a speciális kialakítású műanyag ólomklipszre felhelyezett ólom fixen tart a helyén, azonban a csalinkat felszippantó hal ha megugrik, szerelékünk azonnal csúszóvá válik, így a ponty mozgásának teljes teret biztosít. Ennek óriási előnye, hogy a hal fárasztáskor az ólomsúly nem tágítja ... 
  PB Products Hit&Run Tail rubbers weed - növényzet színű gumikúp
A PB Products Hit&Run Tail rubbers félmerev anyagból készült gumiharang, mely a PB Hit&Run Leadclip(ólomklipsz) kiegészítője,amely megfelelően erős és ugyanakkor rugalmas.Három különböző színben kerül forgalomba Silt-iszap ,Weed-hinár, Gravel-sóder.

8db/csomag 
PB Products Multi Link - gyorskapocs
A PB Products Multi Link egy forgórész nélküli gyorskapocs. Minden olyan szerelékhez felhasználható, amin könnyen,gyorsan szeretnénk cserélni valamilyen alkatrészt. Pl:az ólmot,vagy a horogelőkét. 

1 150 Ft
Egységár: 115 Ft/db
PB Products Rapid Clip - gyorskapocs
A PB Products Rapid Clip egy forgórész nélküli gyorskapocs. Minden olyan szerelékhez felhasználható, amin könnyen, gyorsan szeretnénk cserélni. Pl:horogelőkét. 

1 190 Ft
Egységár: 119 Ft/db
  PB Products Ready Made Leadcore - előre kötött leadcore 90cm növényzetszínű
A PB Products Ready Made Leadcore egy előre elkészített 90 cm hosszúságú ólombetétes előkezsinór.A kötéseket tökéletes precizitással, varrat nélkül készítették el.A Ready Made Leadcore Leader végén két fül található, az egyik végébe csatlakoztassuk a főzsinórunkat, a másik végébe pedig a forgókapcsot.

Szín: wedd-növényzet, gravel-sóder

2db/90cm hosszú Leadcore 

1 690 Ft
Egységár: 845 Ft/db
PB Products Rig Ring medium -  fémkarika 3,7MM
A PB Products fémkarika extra könnyű hajszálelőke gyűrű. Használható bojlis szerelékek elkészítéséhez és lebegő csalik felkínálásához egyaránt.Pl:Karomszerelék,vagy D-rig hez.

15db/csomag 

1 150 Ft
Egységár: 77 Ft/db
PB Products Rig Ring small - fémkarika 3MM
A PB Products fémkarika extra könnyű hajszálelőke gyűrű. Használható bojlis szerelékek elkészítéséhez és lebegő csalik felkínálásához egyaránt.Pl:Karomszerelék,vagy D-rig hez.

15db/csomag 

1 150 Ft
Egységár: 77 Ft/db
Rendezés:
Webáruház készítés