Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló

Liquidek, Dippek,paszták

Fő kategória >Bojli alapanyagok >Liquidek, Dippek,paszták

Nutrabaits - Techni-Spice Liquid Booster

A Techni-Spice család tagja a Techni-Spice Liquid Booster, amely egy rendkívül intenzív, kiváló minőségű, sűrű és tömény folyadék koncentrátum. Különleges és egyedi, fűszeres (Nutrabaits fejlesztés) aromája a pontyokra óriási hatást gyakorol. A Techni-Spice Booster amennyire csak lehetséges a csaliknak maximálisra növeli a fogási siker esélyét még a leghidegebb vízhőmérsékletnél is. Többek között tápanyagban gazdag oldható fehérjéket, gyorsan erjedő cukrokat, szabad aminosavakat, és erős étvágyfokozást kiváltó alapanyagokat és egy kivételes fűszerkeveréket tartalmaz. Vízbeérkezéskor hatása már nagy távolságból is, szinte azonnal érvényesül, miközben folyamatos, természetes „élelmiszer” jeleket bocsájt ki. Az intenzív íz és aroma létrehoz egy azonnali és hosszan tartó hatást, miközben folyamatosan a víz minden rétegében kifejti vonzó tulajdonságát. A rövid és a hosszú távú horgászatokra egyaránt alkalmas. A Nutrabaits, Bill Cottam vezetésével ezt a fantasztikus folyadékot kizárólag a csalik (bojlik, pelletek) utólagos íz hatásának a fokozására fejlesztette ki. A benne lévő optimalizált, koncentrált természetes kivonat tartalom miatt gyorsan és hatékonyan felszívódik a csalikban. Nagy értékű fehérje növelő forrásánál fogva a legjobb hal attraktor, amely drasztikusan megemeli a csalik vonzó tulajdonságát. Adagolásának nincs felső határa, tehát minél többet használja, a csali annál vonzóbb lesz, és annál gyorsabban fognak a halak rátalálni az etetésre.

Tipp: A hosszan tartó hatás érdekében, ha lehetséges minél több ideig hagyjuk a csalikat ázni a folyadékban.

 

3 690 Ft
Egységár: 7 380 Ft/l
Nutrabaits - Tecni Spice Paste

A Tecni Spice család tagja a Tecni Spice Paste, amely egy lágy állagú és könnyen formázható nedves paszta. A belsejében lévő természetes attraktorok a vízbeérkezés pillanatában azonnal oldódni kezdenek, így rendkívül gyorsan kifejti csalogató hatását. A különböző horog csalik köré gyúrva rendkívüli módon megnöveli azok vonzerejét. Kiválóan harmonizál a Tecni Spice kész bojlival. Különleges és egyedi, fenomenális, fűszeres aromája a pontyokra óriási hatást gyakorol. Egész évben eredményesen, még a leghidegebb vízben is kiválóan használható.

Íze, illata és bel tartalma tökéletesen megegyezik a Tecni Spice kész bojlival.

Tipp: Ólomra gyúrva is rendkívül eredményesen alkalmazható!

 
Nutrabaits - Tecni-Spice Bait Soak Complex

A Tecni Spice család tagja a Tecni Spice Bait Soak Complex, amely rendkívül koncentrált és tömény formában tartalmazza azokat a komplex folyékony összetevőket, amelyek a Tecni Spice kész bojli. Segítségével már néhány percnyi áztatási idő után is minden horog csali vonzó hatása drasztikusan megnövelhető. A vízbe érkezéskor hatása azonnal érvényesül, miközben rendkívül attraktív jeleket bocsájt ki. Kiválóan harmonizál a Tecni Spice kész bojlikkal. Különleges és egyedi, fenomenális, fűszeres aromája a pontyokra óriási hatást gyakorol. Egész évben eredményesen használható. A PVA termékeket nem oldja. Már kis mennyiségben is hihetetlen hatással bír. A rövid távú horgászatok első számú választása. A kimagasló minőségű folyékony koncentrátum többek között Nutramino-t, Multimino-t, Corn Steep Liquor-t, és Betaint is tartalmaz.

 
Nutrabaits - Trigga Bait Soak Complex

A Trigga család tagja a Trigga Bait Soak Complex, amely rendkívül koncentrált és tömény formában tartalmazza azokat a komplex folyékony összetevőket, amelyek a Trigga kész bojli. Segítségével már néhány percnyi áztatási idő után is minden horog csali vonzó hatása drasztikusan megnövelhető. A vízbe érkezéskor hatása azonnal érvényesül, miközben rendkívül attraktív jeleket bocsát ki. Kiválóan harmonizál a Trigga kész bojlikkal. Különleges és egyedi, májas-halas aromája a pontyokra óriási hatást gyakorol. Egész évben eredményesen használható. A PVA termékeket nem oldja. Már kis mennyiségben is hihetetlen hatással bír. A rövid távú horgászatok első számú választása. A kimagasló minőségű folyékony koncentrátum többek között Nutramino-t, Multimino-t, Corn Steep Liquor-t, és Betaint is tartalmaz.

 
Nutrabaits - Trigga High Attract Bait Spray

A Trigga család tagja a Trigga High Attract Bait Spray, amely egy rendkívül koncentrált és tömény folyadék. Különleges tulajdonsága, hogy nagyon gyorsan, szinte pillanatok alatt a csaliba szívódik. Gyakorlatilag ugyanazokat a folyékony összetevőket tartalmazza, mint a Trigga kész bojli. Segítségével a horog csalik vonzó hatása drámai módon megnövelhető. A vízbeérkezéskor hatása azonnal érvényesül, és még az étvágytalan halakat is kapásra ösztönzi. Különleges és egyedi, fenomenális, májas-halas illatának a pontyok egyszerűen képtelenek ellenállni. Már kis mennyiségben is hihetetlenül attraktív hatással bír, ezért a hideg vízi horgászatoknál is nagyon hasznát vehetjük. Praktikus, könnyen kezelhető és használható esztétikus spray flakonba kerül forgalomba. A Trigga pop up-okhoz is kiválóan használható.

 

2 190 Ft
Egységár: 43 800 Ft/l
Nutrabaits - Trigga Ice Bait Soak Complex

A Trigga Ice család tagja a Trigga Ice Bait Soak Complex, amely rendkívül koncentrált és tömény formában tartalmazza azokat a komplex folyékony összetevőket, amelyek a Trigga Ice kész bojli. Segítségével már néhány percnyi áztatási idő után is minden horog csali vonzó hatása drasztikusan megnövelhető. A vízbe érkezéskor hatása azonnal érvényesül, miközben rendkívül attraktív jeleket bocsájt ki. Kiválóan harmonizál a Trigga Ice kész bojlikkal. Különleges és egyedi, Fűszeres-májas-halas aromája a pontyokra óriási hatást gyakorol. Egész évben eredményesen használható. A PVA termékeket nem oldja. Már kis mennyiségben is hihetetlen hatással bír. A rövid távú horgászatok első számú választása. A kimagasló minőségű folyékony koncentrátum többek között Nutramino-t, Multimino-t, Corn Steep Liquor-t, és Betaint is tartalmaz.

 
Nutrabaits - Trigga Ice High Attract Bait Spray

A Trigga Ice család tagja a Trigga Ice High Attract Bait Spray, amely egy rendkívül koncentrált és tömény folyadék. Különleges tulajdonsága, hogy nagyon gyorsan, szinte pillanatok alatt a csaliba szívódik. Gyakorlatilag ugyanazokat a folyékony összetevőket tartalmazza, mint a Trigga Ice kész bojli. Segítségével a horog csalik vonzó hatása drámai módon megnövelhető. A vízbeérkezéskor hatása azonnal érvényesül, és még az étvágytalan halakat is kapásra ösztönzi. Különleges és egyedi, fűszeres-májas-halas illatának a pontyok egyszerűen képtelenek ellenállni. Már kis mennyiségben is hihetetlenül attraktív hatással bír, ezért a hideg vízi horgászatoknál is nagyon hasznát vehetjük. Praktikus, könnyen kezelhető és használható esztétikus spray flakonba kerül forgalomba. A Trigga Ice pop up-okhoz is kiválóan használható.

 

2 190 Ft
Egységár: 43 800 Ft/l
Nutrabaits - Trigga Ice Paste

A Trigga Ice család tagja a Trigga Ice Paste, amely egy lágy állagú és könnyen formázható nedves paszta. A belsejében lévő természetes attraktorok a vízbeérkezés pillanatában azonnal oldódni kezdenek, így rendkívül gyorsan kifejti csalogató hatását. A különböző horog csalik köré gyúrva rendkívüli módon megnöveli azok vonzerejét. Kiválóan harmonizál a Trigga Ice kész bojlival. Különleges és egyedi, fűszeres-májas-halas illata a pontyokra óriási hatást gyakorol. Késő ősztől kora tavaszig elképesztő eredményességgel használható.

Íze, illata és bel tartalma tökéletesen megegyezik a Trigga Ice kész bojlival

Tipp: Ólomra gyúrva is rendkívül eredményesen alkalmazható!

 
Nutrabaits - Trigga Paste

A Trigga család tagja a Trigga Paste, amely egy lágy állagú és könnyen formázható nedves paszta. A belsejében lévő természetes attraktorok a vízbeérkezés pillanatában azonnal oldódni kezdenek, így rendkívül gyorsan kifejti csalogató hatását. A különböző horog csalik köré gyúrva rendkívüli módon megnöveli azok vonzerejét. Kiválóan harmonizál a Trigga kész bojlival. Különleges és egyedi, májas-halas illata a pontyokra óriási hatást gyakorol. Egész évben eredményesen használható.

Íze, illata és bel tartalma tökéletesen megegyezik a Trigga kész bojlival

Tipp: Ólomra gyúrva is rendkívül eredményesen alkalmazható!

 
Nutrabaits - Trigga: Pineapple & N-Butyric Bait Soak Complex

A Trigga: Pineapple & N-Butyric család tagja a Trigga: Pineapple & N-Butyric Bait Soak Complex, amely rendkívül koncentrált és tömény formában tartalmazza azokat a komplex folyékony összetevőket, amelyek a Trigga: Pineapple & N-Butyric kész bojli. Segítségével már néhány percnyi áztatási idő után is minden horog csali vonzó hatása drasztikusan megnövelhető. A vízbe érkezéskor hatása azonnal érvényesül, miközben rendkívül attraktív jeleket bocsájt ki. Kiválóan harmonizál a Trigga: Pineapple & N-Butyric kész bojlikkal. Különleges és egyedi, egészen elképesztő májas-halas-kagylós-ananászos-vajsavas aromája a pontyokra óriási hatást gyakorol. Egész évben eredményesen használható. A PVA termékeket nem oldja. Már kis mennyiségben is hihetetlen hatással bír. A rövid távú horgászatok első számú választása. A kimagasló minőségű folyékony koncentrátum többek között Nutramino-t, Multimino-t, Corn Steep Liquor-t, és Betaint is tartalmaz.

 
Nutrabaits - Trigga: Pineapple & N-Butyric Paste

A Trigga: Pineapple & N-Butyric család tagja a Trigga: Pineapple & N-Butyric paste, amely egy lágy állagú és könnyen formázható nedves paszta. A belsejében lévő természetes attraktorok a vízbeérkezés pillanatában azonnal oldódni kezdenek, így rendkívül gyorsan kifejti csalogató hatását. A különböző horog csalik köré gyúrva rendkívüli módon megnöveli azok vonzerejét. Kiválóan harmonizál a Trigga: Pineapple & N-Butyric kész bojlival. Különleges és egyedi, egészen elképesztő májas-halas-kagylós-ananászos-vajsavas illata a pontyokra óriási hatást gyakorol. Egész évben eredményesen használható.

Íze, illata és bel tartalma tökéletesen megegyezik a Trigga: Pineapple & N-Butyric kész bojlival.

Tipp: Ólomra gyúrva is rendkívül eredményesen alkalmazható!

 
Nutrabaits - White Spice Alternative Bait Spray

A White Spice Alternative Bait Spray-t a Nutrabaits kizárólag a White Spice Alternative pop up lebegő bojlikhoz fejlesztette ki. A rendkívül koncentrált és tömény folyadék különleges tulajdonsága, hogy nagyon gyorsan, szinte pillanatok alatt a csaliba szívódik. Gyakorlatilag ugyanazokat a folyékony összetevőket tartalmazza, mint a White Spice Alternative pop up. Segítségével a drámai módon megnövelhető a lebegő bojli attraktivitása. A vízbeérkezéskor hatása azonnal érvényesül, és még az étvágytalan halakat is kapásra ösztönzi. Különleges és egyedi, erőteljes fűszeres illatának a pontyok egyszerűen képtelenek ellenállni. Már kis mennyiségben is hihetetlenül attraktív hatással bír, ezért a hideg vízi horgászatoknál is nagyon hasznát vehetjük. Praktikus, könnyen kezelhető és használható esztétikus spray flakonba kerül forgalomba.

 

2 190 Ft
Egységár: 43 800 Ft/l
Rendezés:
Webáruház készítés