Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló

Liquidek, Dippek,paszták

Fő kategória >Bojli alapanyagok >Liquidek, Dippek,paszták

Nutrabaits - Winter Berry Alternative Bait Spray

A Winter Berry Alternative Bait Spray-t a Nutrabaits kizárólag a Winter Berry Alternative pop up lebegő bojlikhoz fejlesztette ki. A rendkívül koncentrált és tömény folyadék különleges tulajdonsága, hogy nagyon gyorsan, szinte pillanatok alatt a csaliba szívódik. Gyakorlatilag ugyanazokat a folyékony összetevőket tartalmazza, mint a Winter Berry Alternative pop up. Segítségével a drámai módon megnövelhető a lebegő bojli attraktivitása. A vízbeérkezéskor hatása azonnal érvényesül, és még az étvágytalan halakat is kapásra ösztönzi. A különleges, fenomenális vegyes gyümölcsös illatának a pontyok egyszerűen képtelenek ellenállni. Már kis mennyiségben is hihetetlenül attraktív hatással bír, ezért a hideg vízi horgászatoknál is nagyon hasznát vehetjük. Praktikus, könnyen kezelhető és használható esztétikus spray flakonba kerül forgalomba.

 

2 190 Ft
Egységár: 43 800 Ft/l
Nutrabaits Adalék Preservabait 500ml

A piacon kapható egyik legjobb konzerváló folyadék.

Adagolása: 25ml/500g mix.

 

4 290 Ft
Egységár: 8,58 Ft/ml
Nutrabaits Blue Oyster Liquid Booster

A Blue Oyster család tagja a Blue Oyster Liquid Booster, amely egy rendkívül intenzív, kiváló minőségű, sűrű és tömény folyadék koncentrátum. Különleges és egyedi, halas-kagylós-osztrigás aromája a pontyokra óriási hatást gyakorol. A Blue Oyster Booster amennyire csak lehetséges a csaliknak maximálisra növeli a fogási siker esélyét még a leghidegebb vízhőmérsékletnél is. Többek között tápanyagban gazdag oldható fehérjéket, gyorsan erjedő cukrokat, szabad aminosavakat, és erős étvágyfokozást kiváltó alapanyagokat és az emberi orr számára kissé kellemetlen illattal rendelkező halas-kagylós-osztrigás aromát tartalmazz. Vízbeérkezéskor hatása már nagy távolságból is, szinte azonnal érvényesül, miközben folyamatos, természetes „élelmiszer” jeleket bocsájt ki. Az intenzív íz és aroma létrehoz egy azonnali és hosszan tartó hatást, miközben folyamatosan a víz minden rétegében kifejti vonzó tulajdonságát. A rövid és a hosszú távú horgászatokra egyaránt alkalmas. A Nutrabaits, Bill Cottam vezetésével ezt a fantasztikus folyadékot kizárólag a csalik (bojlik, pelletek) utólagos íz hatásának a fokozására fejlesztette ki. A benne lévő optimalizált, koncentrált természetes kivonat tartalom miatt gyorsan és hatékonyan felszívódik a csalikban. Nagy értékű fehérje növelő forrásánál fogva a legjobb hal attraktor, amely drasztikusan megemeli a csalik vonzó tulajdonságát. Adagolásának nincs felső határa, tehát minél többet használja, a csali annál vonzóbb lesz, és annál gyorsabban fognak a halak rátalálni az etetésre.

Tipp: A hosszan tartó hatás érdekében, ha lehetséges minél több ideig hagyjuk a csalikat ázni a folyadékban.

 

3 290 Ft
Egységár: 6 580 Ft/l
Nutrabaits Dip 3D

A Trigga és más Nutrabaits bojlik egyik legfontosabb összetevője a 3D dipp.

 
Nutrabaits Emulsifer 100ml

A Nutrabaits Emulsifer egy olyan emulgeáló, amely laza szerkezetének és enyhén édes ízének köszönhetően sikerrel alkalmazható bármelyik mixben.

 

1 490 Ft
Egységár: 15 Ft/ml
Nutrabaits Emulsifer 250ml

A Nutrabaits Emulsifer egy olyan emulgeáló, amely laza szerkezetének és enyhén édes ízének köszönhetően sikerrel alkalmazható bármelyik mixben.

 

2 990 Ft
Egységár: 11,96 Ft/ml
Nutrabaits Étvágyfokozók  Fruit Cajouser 50ml

A Fruit Cajouser egy évek óta megbízhatóan teljesítő, az egyik leghatásosabb, a bojli készítés során felhasznált összetevő. A fantasztikus hírnévre szert tett rendkívül magas koncentrációjú, erőteljes és karakteres, kivételes gyümölcsös ízzel- illattal rendelkező folyékony adalékanyag ideális kiegészítője lehet bármely íz világú csalinak, legye szó gyümölcsös, krémes vagy éppen halas jellegről. Az egész évben eredményesen használható, tömény Fruit Cajouser már kis mennyiségben is magas hatásfokkal rendelkezik, mivel adagolásnak felső határa mindössze 4ml/kg. A fenomenális adalék vonzó hatása tovább növelhető a Nutrabaits termékpalettáján megtalálható Fruit Super Sweet koncentrált por kivonat együttes alkalmazásával. A Fruit Cajouser alkalmazásával hozzájárulunk egy igazán egyedi és különleges bojli létrehozásához, amelyet a pontyok soha nem fognak figyelmen kívül hagyni.

Figyelem! A Fruit Cajouser kizárólag csak bojli készítéshez használható. Minden esetben a felvert tojásokhoz adagoljuk!

 

2 390 Ft
Egységár: 48 Ft/ml
Nutrabaits Étvágyfokozók  Spice Cajouser 50ml

A Spice Cajouser egy évek óta megbízhatóan teljesítő, az egyik leghatásosabb, a bojli készítés során felhasznált összetevő. A természetes görögszéna kivonatot is tartalmazó, rendkívül magas koncentrációjú, erőteljes és karakteres, kivételes fűszeres ízzel- illattal rendelkező folyékony adalékanyag ideális kiegészítője lehet bármely fűszeres íz világú csalinak. A fenomenális adalék kiválóan harmonizál a Tecni-Spice UTCS Flavour-al (bojli készítés során felhasznált fűszeres aroma). Többek között a legendás hírű Tecni-Spice kész bojli is tartalmaz Spice Cajouser-t. A hideg vízi csalikban is megbízhatóan teljesítő Spice Cajouser alkalmazásával hozzájárulunk egy igazán egyedi és különleges bojli létrehozásához, amelyet a pontyok soha nem fognak figyelmen kívül hagyni. A Spice Cajouser alkalmazásával hozzájárulunk egy igazán egyedi és különleges bojli létrehozásához, amelyet a pontyok soha nem fognak figyelmen kívül hagyni.

Figyelem! A Spice Cajouser kizárólag csak bojli készítéshez használható. Minden esetben a felvert tojásokhoz adagoljuk! Kísérletező kedvű horgászok bártan kipróbálhatják krémes íz világú csalikban is.

Tipp: egy igazán fogós és egyedi fűszeres- krémes-csokoládés bojli készíthető, ha a csalink többek között Spice Cajouser- Chocolate Cream Flavour- Chocolate Super Sweet adalékok trióját tartalmazza.

 

2 390 Ft
Egységár: 48 Ft/ml
Nutrabaits Étvágyfokozók  Sweet Cajouser 50ml

A Sweet Cajouser egy évek óta megbízhatóan teljesítő, az egyik leghatásosabb, a bojli készítés során felhasznált összetevő. A rendkívül magas koncentrációjú, erőteljes és karakteres, édes ízzel-édes illattal rendelkező folyékony adalékanyag ideális kiegészítője lehet bármely krémes és gyümölcsös íz világú csalinak. Az egész évben eredményesen használható, tömény Sweet Cajouser már kis mennyiségben is magas hatásfokkal rendelkezik, mivel adagolásnak felső határa mindössze 4ml/kg. A fenomenális adalék vonzó hatása tovább növelhető a Nutrabaits termékpalettáján megtalálható Super Sweet Range koncentrált por kivonatok együttes alkalmazásával. A Sweet Cajouser alkalmazásával hozzájárulunk egy igazán egyedi és különleges bojli létrehozásához, amelyet a pontyok soha nem fognak figyelmen kívül hagyni.

Figyelem! A Sweet Cajouser kizárólag csak bojli készítéshez használható. Minden esetben a felvert tojásokhoz adagoljuk!

 

2 390 Ft
Egységár: 48 Ft/ml
Nutrabaits Liquid Booster Cream Cajouser 500ml

500 ml-es nagy töménységű locsoló. alkalmas magokhoz etetőanyagokhoz ill bojlik pelletek dippelésére.
PVA barát.

 

3 690 Ft
Egységár: 7,38 Ft/ml
Nutrabaits Liquid Booster Pinapple N-Butyric 500ml

2015-ben jelent meg ez a liquid. Alkotórészei: cukor, attraktorok, és emulgálószerek. 100% PVA barát.

 

3 690 Ft
Egységár: 7,38 Ft/ml
Nutrabaits Liquid Booster Trigga 500ml

A Nutrabaits termékek egyik legsikeresebb tagja a „Trigga” széria, amely 2001-óta legendává nőtte ki magát egész Európában. A 17 éves múlttal rendelkező család kiállta az idők próbáját, hisz a csalikon az eltelt idő alatt semmit sem változtattak. Minden bizonnyal ez csak nagyon kevés csaligyártó termékről mondható el. A Trigga széria kifejlesztésekor a cél egy tökéletesen kiegyensúlyozott tápértékű ponty eledel elkészítése volt. A különböző „száraz és folyékony” összetevőkkel teljessé tett csaliban a halak egy számukra tökéletes tápanyagforrásra lelnek, amelyet aztán rendkívül könnyen megemésztenek. A Trigga termékek alapja a tikos összetételű „Trigga liszt”, amelyhez számos, 100%-os tisztaságú tengeri halliszteket, előemésztett halproteineket, tej és tejsavó fehérjéket, különböző ásványi anyagokat, vitaminokat, alacsony zsírtartalmú összetevőket, madáreleséget adagolnak. A mix esetében a lehető legmagasabb fokú minőség ellenőrzés után kerülnek az összetevők bekeverésre, kezdve a lehető legmagasabb tisztaságú fehérjétől egészen a legfinomabb őrölésű madáreleségekig. A Nutrabaits a mixek összetevőin mind a mai napig semmit sem változtattak és nem is fognak, így vevők biztosak lehetnek abban, hogy évek múlva is ugyanazokkal a fogós halcsalogatókkal találkoznak. A pontyok pedig ugyanúgy rajonganak értük, mind a mai napig.

A Trigga család tagja a Liquid Trigga Booster, amely egy rendkívül intenzív, kiváló minőségű, sűrű és tömény folyadék koncentrátum. Összetevői nagymértékben megegyeznek a Trigga Liquid-el, azzal a különbséggel, hogy a speciális komplex nem hő stabil, tehát a csali készítésre alkalmatlan. Különleges és egyedi, májas-halas aromája a pontyokra óriási hatást gyakorol. A Trigga Booster amennyire csak lehetséges a csaliknak maximálisra növeli a fogási siker esélyét (késő tavasztól-kora őszig). Többek között tápanyagban gazdag oldható fehérjéket, gyorsan erjedő cukrokat, szabad aminosavakat, és erős étvágyfokozást kiváltó alapanyagokat tartalmaz. Vízbeérkezéskor hatása már nagy távolságból is, szinte azonnal érvényesül, miközben folyamatos, természetes „élelmiszer” jeleket bocsájt ki. Az intenzív íz és aroma létrehoz egy azonnali és hosszan tartó hatást, miközben folyamatosan a víz minden rétegében kifejti vonzó tulajdonságát. A rövid és a hosszú távú horgászatokra egyaránt alkalmas. A Nutrabaits, Bill Cottam vezetésével ezt a fantasztikus folyadékot kizárólag a Trigga csalik (bojli, pellet) utólagos íz hatásának a fokozására fejlesztette ki. A benne lévő optimalizált, koncentrált természetes kivonat tartalom miatt gyorsan és hatékonyan felszívódik a csalikban. Nagy értékű fehérje növelő forrásánál fogva a legjobb hal attraktor, amely drasztikusan megemeli a csalik vonzó tulajdonságát. Adagolásának nincs felső határa, tehát minél többet használja, a csali annál vonzóbb lesz, és annál gyorsabban fognak a halak rátalálni az etetésre.

Tipp: A hosszan tartó hatás érdekében, ha lehetséges minél több ideig hagyjuk a csalikat ázni a folyadékban.

 

3 690 Ft
Egységár: 7,38 Ft/ml
Rendezés:
Webáruház készítés