Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló

Buzzer Bar


12
  SOLAR A1 Three Rod Fixed Buzz Bar - 3 botos fix kereszttartó - 11 INCH / 28cm

Solar Tackle A1 Buzzer Bar az összes Solar A1 leszúróhoz és Rop Pod-hoz használható, három botos, 28 cm-es NEM állítható szélességű, rendkívül stabil alumínium alapanyagú kereszttartó. Tervezésénél nagy hangsúly fektettek a maximális merevségre, ennek köszönhetően minden csatlakozó felület maximális stabilitást biztosítva tartja a felcsavarozott eszközöket, legyen szó az elektromos kapásjelzőkről, vagy a botvillákról. Többféle méretben és kivitelben – egy és kétbotos verzió – készül, hogy mindenki megtalálja magának az igényeinek megfelelő méretet.

 
  SOLAR A1 Three Rod Fixed Buzz Bar - 3 botos fix kereszttartó - 13 INCH / 33cm

Solar Tackle A1 Buzzer Bar az összes Solar A1 leszúróhoz és Rop Pod-hoz használható, három botos, 33 cm-es NEM állítható szélességű, rendkívül stabil alumínium alapanyagú kereszttartó. Tervezésénél nagy hangsúly fektettek a maximális merevségre, ennek köszönhetően minden csatlakozó felület maximális stabilitást biztosítva tartja a felcsavarozott eszközöket, legyen szó az elektromos kapásjelzőkről, vagy a botvillákról. Többféle méretben és kivitelben – egy és kétbotos verzió – készül, hogy mindenki megtalálja magának az igényeinek megfelelő méretet.

 
  SOLAR A1 Two Rod Fixed Buzz Bar - 2 botos fix kereszttartó - 6 INCH / 15cm

Solar Tackle A1 Buzzer Bar az összes Solar A1 leszúróhoz és Rop Pod-hoz használható, Kettő botos, 15 cm-es NEM állítható szélességű, rendkívül stabil alumínium alapanyagú kereszttartó. Tervezésénél nagy hangsúly fektettek a maximális merevségre, ennek köszönhetően minden csatlakozó felület maximális stabilitást biztosítva tartja a felcsavarozott eszközöket, legyen szó az elektromos kapásjelzőkről, vagy a botvillákról. Többféle méretben és kivitelben – egy és kétbotos verzió – készül, hogy mindenki megtalálja magának az igényeinek megfelelő méretet.

 
  SOLAR A1 Two Rod Fixed Buzz Bar - 2 botos fix kereszttartó - 7 INCH / 18cm

Solar Tackle A1 Buzzer Bar az összes Solar A1 leszúróhoz és Rop Pod-hoz használható, kettő botos, 18 cm-es NEM állítható szélességű, rendkívül stabil alumínium alapanyagú kereszttartó. Tervezésénél nagy hangsúly fektettek a maximális merevségre, ennek köszönhetően minden csatlakozó felület maximális stabilitást biztosítva tartja a felcsavarozott eszközöket, legyen szó az elektromos kapásjelzőkről, vagy a botvillákról. Többféle méretben és kivitelben – egy és kétbotos verzió – készül, hogy mindenki megtalálja magának az igényeinek megfelelő méretet.

 
Rendezés:
12
Webáruház készítés