Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló
Fizetési megoldás

Egyéb kiegészítők


prev
12
next
  ICC Közepes ágvágó fűrész 30cm ALU medertapogató rúdhoz
A legfontosabb tereprendező eszközök közé tartozik az ICC Ágvágó fűrész, mellyel minimálisra csökkenthető az elakadás veszélye, különféle víz alatti ágaktól, gallyaktól, sűrű növényzettől szabadulhatunk meg nagyon rövid idő alatt a horgászat megkezdése előtt. 
  ICC Közepes ágvágó fűrészlap 30cm (ICC ágvágó adaperhez csatlakoztatható)
Az ICC Fűrészlapok kétféle méretben kerülnek kereskedelmi forgalomba. A rövidebb fűrészlap 16cm-es, a hosszabb pedig 30cm-es hosszban! 
  ICC Közepes kézi ágvágó fűrész 30cm (ICC ALU medertapogató rúdhoz csatlakoztatható)
A legfontosabb tereprendező eszközök közé tartozik az ICC Kézi ágvágó fűrész, amellyel minimálisra csökkenthető az elakadás veszélye, különféle víz alatti ágaktól, gallyaktól, sűrű növényzettől szabadulhatunk meg nagyon rövid idő alatt a horgászat megkezdése előtt.  
ICC Markolat medertapogató rúdhoz
ICC Shaker , az ICC Tapogató rúd markolata

A termékek megújulása természetes folyamat az IHP Carp Company-nál, ehhez hűen hoztuk létre az ICC Tapogató rúd kiegészítőjeként a praktikus markolatot az ICC Shaker-t, amely használat közben könnyebben kezelhetőbbé teszi medertapogató eszközünket.  
ICC Sarló medertapogató rúdhoz (kovácsolt vas)
ICC Sarló medertapogató rúdhoz

Tökéletes kiegészítő szerszáma a többi tereprendező eszközeinknek az ICC Sarló, melyet nádasok, átokhinarak precíz leborotválására ajánlunk, egy újabb meghorgászandó területet nyitva a fanatikus pontyhorgászok horgainak. 
ICC Stéges kiegészítő szett medertapogató rúdhoz
ICC Stéges Bottartó kiegészítő szett

Az ICC Tapogató rúd rendhagyó kiegészítő adaptere a Stéges Bottartó kiegészítő szett, amely tökéletes kiegészítő lehet, ha stégről tervezzük horgászatunkat. Két fő elemből áll, méghozzá a menetes átalakító adapterből és egy tapogatókorongból, melynek felületén található furatoknál fixálhatjuk (facsavarokkal) a kívánt helyre stégünkön. 
Rendezés:
prev
12
next
Webáruház készítés