Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló

Pop Up


  CC Moore Pacific Tuna Air Ball Wafters - Kritikusan Kiegyensúlyozott Horogcsali

A CC Moore 2016-ban debütált újdonsága a Pacific Tuna Air Ball Wafters, amely egy kritikusan kiegyensúlyozott horogcsali. A különleges gyártási technológia során a Pacific Tuna bojli mixhez megfelelő arányban pop up (lebegő) port kevernek. Ez a csalinak egy olyan rendkívül könnyű felhajtóerőt biztosít, amely az óvatosan táplálkozó pontyok már a legkisebb szívóhatásától is a szájukba kerül. A horog már elegendő súlyt biztosít ahhoz, hogy a csalik a fenéken feküdjenek, vagy éppen csak a hajszálelőkét emeli majd meg. De természetesen ez nagymértékben függ a horgok méretétől és a súlyától is. Mind illatában és mind színében teljesen megegyezik a Pacific Tuna süllyedő bojlival. Különleges tulajdonsága, hogy olyan attraktorokat tartalmaz, amely csak nagyon kevés gyártó termékeiről mondható el. Egész évben eredményesen használható. Állagánál fogva ellenáll a nemkívánatos halfajok, valamint a rákok támadásának. Erőteljes és attraktív halas-pikáns illatának a pontyok egyszerűen képtelenek ellenállni. Kiválóan harmonizál a Pacific Tuna kollekció tagjaival. A nagy nyomás alatt lévő vizeken használata megkérdőjelezhetetlen.


Tipp: csalogatóhatása fokozható a Pacific Tuna Booster Liquid alkalmazásával!

 
CC Moore Pacific Tuna White Pop Ups -  13-14mm

A Pacific Tuna White Pop Ups a CC Moore 2016-ban debütált újdonsága, amely egy rendkívül élénk fehér színnel rendelkező lebegő bojli. Az átlagos pop up-okhoz képest sokkal nagyobb felhajtóerővel, keményebb szerkezettel, és egyedülálló tartóssággal rendelkeznek. Nem csak erős halas-pikáns illatával, hanem vizuálisan is a táplálék felvételére ösztönzi a pontyokat. Kiválóan harmonizál a Pacific Tuna süllyedő bojlikkal hóember kombinációban, de önállóan alkalmazva Chod Rig és Hinged Stiff Rig szerelésen hatása egyszerűen megkérdőjelezhetetlen. Egész évben eredményesen használható. Lebegő képességét több mint 24 órán keresztül megőrzi. Állagánál fogva ellenáll a nemkívánatos halfajok, valamint a rákok támadásának. Különleges tulajdonsága, hogy ugyanazokat a folyékony attraktorokat tartalmazza, mint a Pacific Tuna kész bojli. Minden dobozkában 35db 13 és 14mm-es vegyes átmérővel rendelkező pop up található.

Tipp: csalogatóhatása fokozható, a Pacific Tuna Booster Liquid-el!

Méret: 13/14 mm

 
Nutrabaits - Blue Oyster Shelf-Life Pop Ups

A Blue Oyster család tagja a Shelf-Life Pop Ups lebegő bojli, amely mind illatában és mind színében teljesen megegyezik a Blue Oyster kész bojlival. Különleges tulajdonsága, hogy a Blue Oyster kész bojlihoz felhasznált por és folyékony adalék 100%-ban megtalálható benne. Kiválóan harmonizál a Blue Oyster süllyedő bojlikkal, hóember kombinációban. Önállóan alkalmazva Chod és KD Rig szerelésen hatása egyszerűen megkérdőjelezhetetlen. Egész évben eredményesen használható. Lebegő képességét több mint 24 órán keresztül megőrzi. Különleges és egyedi, halas-kagylós-osztrigás aromája valamint élénksárga színe a pontyokra óriási hatást gyakorol. Egész évben eredményesen használható.

Tipp: csalogatóhatása fokozható, a Blue Oyster Bait Soak Complex-el.

Figyelem! A túlzott mértékű folyékony adalékkal való „áztatás” vagy „dippelés” befolyásolhatja a felhajtóerőt.

 
Nutrabaits - Cream-Cajouser Shelf-Life Pop Ups

A legendás hírű Nutrabaits család, a különleges és egyedi édes-krémes vonzerővel rendelkező Cream-Cajouser család tagja a Shelf-Life Pop Ups lebegő bojli, amely mind illatában és mind színében teljesen megegyezik a Cream-Cajouser kész bojlival. Különleges tulajdonsága, hogy a Cream-Cajouser kész bojlihoz felhasznált por és folyékony adalék 100%-ban megtalálható benne. Kiválóan harmonizál a Cream-Cajouser süllyedő bojlikkal, hóember kombinációban. Önállóan alkalmazva Chod és KD Rig szerelésen hatása egyszerűen megkérdőjelezhetetlen. Egész évben eredményesen használható. Lebegő képességét több mint 24 órán keresztül megőrzi. Különleges és egyedi, édes-krémes finom (Nutrabaits fejlesztés) aromája valamint élénk fehér színe a pontyokra óriási hatást gyakorol. Egész évben eredményesen használható.

Tipp: csalogatóhatása fokozható, a Cream-Cajouser Bait Soak Complex-el.

Figyelem! A túlzott mértékű folyékony adalékkal való „áztatás” vagy „dippelés” befolyásolhatja a felhajtóerőt.

 
Nutrabaits - Krill & Cranberry+ - Shelf Life Pop Ups

A Nutrabaits 2018-ban debütált újdonsága, a Krill-Cranberry Shelf-Life Pop Ups lebegő bojli, amely mind illatában és mind színében teljesen megegyezik a Krill-Cranberry bojlival. Különleges tulajdonsága, hogy a Krill-Cranberry kész bojlihoz felhasznált por és folyékony adalék 100%-ban megtalálható benne. Kiválóan harmonizál a Krill-Cranberry süllyedő bojlikkal, hóember kombinációban. Önállóan alkalmazva Chod és KD Rig szerelésen hatása egyszerűen megkérdőjelezhetetlen. Egész évben eredményesen használható. Lebegő képességét több mint 24 órán keresztül megőrzi. Különleges és egyedi, Krill- áfonya és vajsav aromája, valamint élénkvörös színe a pontyokra óriási hatást gyakorol. Egész évben eredményesen használható.

Tipp: csalogatóhatása fokozható, a Krill-Cranberry Bait Soak Complex-el.

Figyelem! A túlzott mértékű folyékony adalékkal való „áztatás” vagy „dippelés” befolyásolhatja a felhajtóerőt.

 
  Nutrabaits - Pineapple & N-Butyric Alternative Hookbaits - Pop-Up

A Nutrabaits 2018-ban debütált újdonsága az Alternative fluoro pop up széria Pineapple & N-Butyric névre hallgató, rendkívül élénksárga, szinte világító színnel és egyedülálló ananász-vajsav aromával rendelkező lebegő bojlija. A klasszikus illatkombináció évtizedek óta az egyik legközkedveltebb a pontyhorgászok körében. Magas százalékban tartalmazza az eredeti Nutrabaits természetes ananász aromát (Natural Identic Flavour Pineapple) amelyet a kissé „szúrós”, az emberi orr számára kellemetlen illattal rendelkező, legendás vajsavval kombináltak. Az év bármely időszakában kiemelkedő eredményességgel használható. Hóember kombinációban alkalmazva fogóssága egyszerűen lenyűgöző. Két méretben (12mm, 16mm) kerül forgalomba. Lebegési képességét hosszú ideig megőrzi.

 
Nutrabaits - Pink Pepper Alternative Hookbaits - Pop-Up

A Nutrabaits 2018-ban debütált újdonsága az Alternative fluoro pop up széria Pink Pepper névre hallgató, fakó hatású („kimosott”) rózsaszín színnel és a tradicionális Black Pepper (feketebors) olajjal rendelkező lebegő bojlija. A rendkívül egyedi lebegő bojli színének és ízének együttese a pontyhorgászatban eddig használt legfélelmetesebb kombináció. Az év bármely időszakában kiemelkedő eredményességgel használható. Hóember kombinációban alkalmazva fogóssága egyszerűen lenyűgöző. Két méretben (12mm, 16mm) kerül forgalomba. Lebegési képességét hosszú ideig megőrzi.

 
Nutrabaits - Plum & Caproic Alternative Hookbaits - Pop-Up

A Nutrabaits 2018-ban debütált újdonsága az Alternative fluoro pop up széria Plum & Caproic névre hallgató, rendkívül élénk rózsaszín, szinte világító színnel és egyedülálló szilva-kapril sav aromával rendelkező lebegő bojlija. A különleges és extrém illatkombináció az utóbbi idők egyik legközkedveltebb aromája lett a pontyhorgászok körében. Magas százalékban tartalmazza az eredeti Nutrabaits természetes szilva aromát (Natural Identic Flavour Pineapple) amelyet a kissé „szúrós”, az emberi orr számára kellemetlen illattal rendelkező kapril savval kombináltak. Az év bármely időszakában kiemelkedő eredményességgel használható, különösen a nagy nyomás alatt lévő tavakon. Hóember kombinációban alkalmazva fogóssága egyszerűen lenyűgöző. Két méretben (12mm, 16mm) kerül forgalomba. Lebegési képességét hosszú ideig megőrzi.

 
Nutrabaits - Trigga Shelf-Life Pop Ups

A Nutrabaits termékek egyik legsikeresebb tagja a „Trigga” széria, amely 2001-óta legendává nőtte ki magát egész Európában. A 17 éves múlttal rendelkező család kiállta az idők próbáját, hisz a csalikon az eltelt idő alatt semmit sem változtattak. Minden bizonnyal ez csak nagyon kevés csaligyártó termékről mondható el. A Trigga széria kifejlesztésekor a cél egy tökéletesen kiegyensúlyozott tápértékű ponty eledel elkészítése volt. A különböző „száraz és folyékony” összetevőkkel teljessé tett csaliban a halak egy számukra tökéletes tápanyagforrásra lelnek, amelyet aztán rendkívül könnyen megemésztenek. A Trigga termékek alapja a tikos összetételű „Trigga liszt”, amelyhez számos, 100%-os tisztaságú tengeri halliszteket, előemésztett halproteineket, tej és tejsavó fehérjéket, különböző anyagokat, vitaminokat, alacsony zsírtartalmú összetevőket, madáreleséget adagolnak. A Trigga család tagja a Shelf-Life Pop Ups lebegő bojli, amely mind illatában és mind színében teljesen megegyezik a Trigga kész bojlival. Különleges tulajdonsága, hogy a Trigga kész bojlihoz felhasznált por és folyékony adalék 100%-ban megtalálható benne. Kiválóan harmonizál a Trigga süllyedő bojlikkal, hóember kombinációban. Önállóan alkalmazva Chod és KD Rig szerelésen hatása egyszerűen megkérdőjelezhetetlen. Egész évben eredményesen használható. Lebegő képességét több mint 24 órán keresztül megőrzi. Különleges és egyedi, májas-halas aromája, valamint élénk barna színe a pontyokra óriási hatást gyakorol. Egész évben eredményesen használható.

Tipp: csalogatóhatása fokozható, a Trigga Bait Soak Complex-el.

Figyelem! A túlzott mértékű folyékony adalékkal való „áztatás” vagy „dippelés” befolyásolhatja a felhajtóerőt.

 
Nutrabaits - White Spive Alternative Hookbaits - Pop-Up

A Nutrabaits 2018-ban debütált újdonsága az Alternative fluoro pop up széria White Spice névre hallgató, rendkívül élénk fehér, szinte világító színnel és egyedülálló fűszeres aromával rendelkező lebegő bojlija. A több mint 30 éves múlttal rendelkező Nutrabaits tulajdonosának, Bill Cottam-nak az első számú választása. Az év bármely időszakában kiemelkedő eredményességgel használható. Hóember kombinációban alkalmazva fogóssága egyszerűen lenyűgöző. Két méretben (12mm, 16mm) kerül forgalomba. Lebegési képességét hosszú ideig megőrzi.

 
Nutrabaits -Trigga Ice Shelf-Life Pop Ups

2002 szeptemberében folytatódott a hihetetlenül sikeres Trigga sztori, ugyanis hosszas tesztelés után ekkor került piacra a félelmetesen fogós csali család hidegvízi változata, a Trigga Ice.  A Nutrabaits a „téliesített” szériát eredetileg a lehűlt vizekre fejlesztette ki figyelembe véve azoknak a horgászoknak az igényeit, akik télen sem akarnak lemondani kedvenc hobbijukról, és ezen időszakban is ugyanolyan hatékony csalit szeretnének használni, mint az év többi részében. Többen is azt gondolták, hogy a Trigga Ice csak télen, illetve hideg vizekben eredményes. Ez azonban téves elgondolás, mert az eltelt 16 év alatt bizonyosságot nyert, hogy a csali egész évben magas fokú hatékonysággal bír. A Trigga Ice, csakúgy, mint a Trigga, szintén legendává nőtte ki magát egész Európában, és kiállta az idők próbáját. A Trigga Ice széria kifejlesztésekor a cél egy tökéletesen kiegyensúlyozott tápértékű ponty eledel elkészítése volt, amely még a leghidegebb vízben is könnyen bont, és a halak számára a legkönnyebben emészthető. A Trigga Ice számoselőemésztett tengeri protein, és az alacsony zsírtartalmú fehérjék mellett természetes fűszerkivonatot, különböző esszenciális olajak keverék, vitaminokat, ásványi anyagokat és Trigga Ice liquid-et tartalmaz.

A Trigga Ice család tagja a Shelf-Life Pop Ups lebegő bojli, amely mind illatában és mind színében teljesen megegyezik a Trigga Ice kész bojlival. Különleges tulajdonsága, hogy a Trigga Ice kész bojlihoz felhasznált por és folyékony adalék 100%-ban megtalálható benne. Kiválóan harmonizál a Trigga Ice süllyedő bojlikkal, hóember kombinációban. Önállóan alkalmazva Chod és KD Rig szerelésen hatása egyszerűen megkérdőjelezhetetlen. Egész évben eredményesen használható. Lebegő képességét több mint 24 órán keresztül megőrzi. Különleges és egyedi, fűszeres-májas-halas aromája, valamint élénk barna színe a pontyokra óriási hatást gyakorol. Egész évben eredményesen használható.

Tipp: csalogatóhatása fokozható, a Trigga Ice Bait Soak Complex-el.

Figyelem! A túlzott mértékű folyékony adalékkal való „áztatás” vagy „dippelés” befolyásolhatja a felhajtóerőt.

 
-22%
Solar Pop Up Bojli - Chinese Take away

Minden Solar pop-up élénk színű és rendkívül átható, intenzív aromával rendelkezik. Ezt tudjuk tovább fokozni a minden doboz pop up-ban található Pot Shot horog csali dippel.

 
2 790 Ft
Akció: 2 190 Ft
Kezdete: 2019.02.28
A készlet erejéig!
Rendezés:
Webáruház készítés