Elfelejtett jelszó »
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló

Forgók,kapcsok

Fő kategória >Aprócikk >Forgók,kapcsok

Gardner Target Kwik Lok Terminal Pack - Brown
A Target Kwik-Lok Terminal Pack kizárólag a modern finomszerelékes (Feeder) végszerelékhez felhasználható, hasznos kiegészítő. A „csomag” 5 db 12-es méretű Kwik-Lok gyorskapcsot és 5 db Buffer Beads XL kötésvédő gumiütközőt tartalmaz. Minden helyzetre megoldást kínál, horgásszunk akár iszapos, kavicsos, homokos, vagy akár vízinövényekkel borított aljzaton.


Szín:

Natural Green (áttetsző zöld)
Natural Brown (áttetsző barna) 

1 090 Ft
Egységár: 218 Ft/db
Gardner Target Lead Clip Terminal Pack - Brown
A Target Lead Clip Terminal Pack kizárólag a modern finomszerelékes (Feeder) végszerelékhez felhasználható, hasznos kiegészítő. A Terminal Pack egy biztonsági ólomrögzítési rendszer összeállításhoz szükséges alkatrészeit tartalmazza. A „csomag” részét képezi, 5db Lead Clips, 5 db Tail Rubbers, 5 db Rig Swivels 12. Minden helyzetre megoldást kínál, horgásszunk akár iszapos, kavicsos, homokos, vagy akár vízinövényekkel borított aljzaton.

Szín:

Natural Gr... 

1 290 Ft
Egységár: 258 Ft/db
Solar Bait Holder swiwels - Csalitartó forgókapocs

Ez egy speciális kialakítású forgókapocs , melyet kifejezetten a csali felkínáláshoz fejlesztett ki a Solar. Egyik szeme a már megszokott kerek forma, melyet a horog füléhez kell kötni. A másik szem kicsit nyújtott, kicsúcsosodó. Erre a kisméretű forgóra kell felfűzni a csalit, ami a forgó részeknek köszönhetően könnyebben,szabadabban mozog a vízben,.mintha egyszerűen egy merev fluoro karbonra, vagy akár fonott zsinórra lenne fűzve. Akár egy, de két szem bojlit is felkínálhatunk ezzel az eszközzel. A ponty mindegy melyik irányból fogja felszívni a csalit, mert körülötte a horog 360 fokban tud szabadon mozogni, így a sikeres akadás esélye jelentős megnő.

Kapható 12-es méretben

 
Solar Ball Bearing Swivel 8 - Forgókapocs

A leginkább szabadon mozgó és legerősebb forgó ami valaha is lekerült a Solar gyártósoráról.
A forgó belsejében egy mikro csapágy biztosítja, hogy a lehető legsimább legyen a forgás, ezen felül nagymértékben segíti kiküszöbölni a zsinórok, így akár az egész végszerelék tekeredését, összegubancolódását. A szabad, többirányú mozgást leginkább a chod rig esetében fogjuk értékelni, de bármilyen más végszereléknél alkalmazhatjuk, mert gyengíteni biztosan nem fogja felszerelésünket.

Kapható 8-as méretben

Kiszerelés: 8db/csomag

 
Solar Flexi-link Rig swiwels - 8 - forgókapocs
A Solar forgói speciális matt színezést kaptak, hogy még a legtisztább vizű bányatavakban se csillogjanak, és ne keltsék fel az óvatos pontyok figyelmét. A plusz karikának köszönhetően legfőképp a chod rig-nél használhatjuk eredményesen, de bármely más végszereléknél ahol merev vagy félig merev előkét használunk hatékony lehet. A plusz karika extra erős anyagból készült, hogy a legkeményebb terepen és a legvadabb halakkal szemben is helyt álljon.

Elérhe... 
Solar High Roller swivel 8 - forgókapocs
Szigorúan ellenőrzött gyártási folyamatok eredménye ez az egyszerű, de ár/érték arányéban verhetetlen forgókapocs. Matt fekete színével egy sokoldalú, számos módon felhasználható praktikus eszköz került a horgászok kezébe.

Méret: 8-as

Kiszerelés: 20db/csomag 
Solar Micro Swivels 12
Kis méretű forgó kapocs

10db/ csomag 
Solar PVA bag ring swiwels - 8
Ez a PVA háló rögzítő gyorskapocs szintén egy egyedi megoldás, amit a Solar fejlesztett ki. A hosszú fémszál kampós végét egyszerűen csak bele kell akasztani a PVA hálóba, rá kell csúsztatni az ólmot, ami már össze is szorítja a kampó végét, és tökéletesen rögzíti azt. Tökéletes mindenféle méretű PVA háló rögzítésére, nem kell aggódnunk amiatt, hogy pl dobásnál összetekeredik az előkénkkel, vagy hogy a horog kiszakad a hálóból és nem egy helyre érkeznek le.... 
Solar Quick Change  Heli Swivel
Ezt a speciális gyorskapcsot kifejezetten a helikopter és chod-rig végszerelékekhez tervezték és fejlesztették. A nagy átmérőjű karika lehetővé teszi a szabad,akadálymentes mozgást, valamint azt, hogy bármilyen típusú főzsinórral vagy gubanc gátló csővel használjuk. A gyorskapocs rész pedig a már megszokott módon biztosítja, hogy bármilyen körülmények között a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban cseréljük előkénket. A legextrémebb körülmények között a legnagyobb erőhatásoknak kitéve is bi... 
Solar Quick Change Clips
Tökéletes forgó nélküli gyorskapocs amely minden típusú végszerelék esetében alkalmazható. Ennek köszönhetően akár a vízen a csali frissítése során is azonnal tudunk alkalmazkodni a halakhoz, mert egyszerűen csak ki kell venni a táskánkból a különféle előre megkötött végszerelékeket és csak fel kell akasztani a megfelelőt.
Bármilyen forgóhoz tökéletesen illik, matt fekete színével pedig nem tűnik fel ég a legtisztább vagy legsekélyebb vizekben sem.

Mé... 
Solar Quick change swivels - size 8
Tökéletesen forgó és a legnagyobb erőhatásoknak is ellenálló gyorskapocs. Segítségével gyorsan és egyszerűen variálhatjuk végszerelékünket a különféle horogelőkékkel. Nem kell percekig vesződni egy új szerelék kötésével, egyszerűen csak új előkét kell akasztani a kapocsba. Bármilyen típusú végszerelék elemként alkalmazható. Matt fekete színével még a legsekélyebb vagy legtisztább vizű tavakban sem kelt feltűnést, teljesen beleolvad a, meder környezetébe.... 
Rendezés:
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.