Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló
Fizetési megoldás

Egyéb kiegészítők

Fő kategória >Világítás >Egyéb kiegészítők

prev
12
next
RidgeMonkey Vault C-Smart PowerPack 78 - Green

A díjnyertes Vault Dual Voltage Powerpack sikerein felbuzdulva, új powerbankot dobott piacra RidgeMonkey. Az Vault C-Smart magasra tette a mércét a hordozható külső erőforrások terén. Különlegessége, hogy mind a korábbi mind a legújabb technológiával felvértezett eszközüket képes kezelni, mindezt akár egyszerre négy kimeneten. A piacon elsőként rendelkezik USB C porttal (Power Delivery Technology)

A legnagyobb gyártók, mint Apple, Samsung, Google és a Microsoft széles körben használják az USB-C csatlakozást, ez már nem új fejlesztés, ez már alap ezen a szinten. Az USB Power Delivery (ismert még USB PD) egy új protokoll USB-C porton, amely lehetővé teszi az USB PD kimenettel rendelkező okostelefonok, tabletek, laptopok biztonságos, gyors töltését akár 45W töltési teljesítménnyel. Az új RidgeMonkey Vault C-Smart akár KILENC- szer gyorsabb töltést tesz lehetővé ilyen eszközökön mint egy hagyományos 5W USB töltő. A csomag tartalmaz még egy gyorstöltő adaptert is, amely segítségével akár néhány óra alatt is feltölthetjük a powerbankot.

Az USB-C PD, a dupla 5V 3A USB-A ill. a 12V DC szivargyújtó kimenettel a RidgeMonkey Vault C-Smart egyik legkompaktabb külső áramforrás a piacon, amely akár egy kabátzsebben is elfér. Segítségével több alkalommal is feltölthető egy okostelefon és egy teljesen lemerült laptopot is kb. 2 óra alatt teljesen feltölt.

 
RidgeMonkey Vault USB Solar Panel 16W

Nincs többé lemerült telefon,laptop, fényképezőgép ... Töltsd fel őket a vízparton egyszerűen a RidgeMonkey Vault 16W Solar Panelnapelemes töltővel. Kompakt, összehajtható kivitel két nagyteljesítményű USB csatlakozóval. Az időjárásálló RidgeMonkey Vault 16W Solar Panel könnyen szállítható, túrázáshoz, horgászathoz, kültéri használatra.

- Dupla 2.4A USB port (3.2A max)

- automatikus eszköz felismerés

- automatikus töltés vezérlés az optimális töltéshez

- időjárásálló külső

- kompakt, összehajtható kivitel

Mérete:

Nyitott állapotban: 60cm x 22.5cm x 1cm

Összecsukva: 15cm x 22.5cm x 2cm

 
Rendezés:
prev
12
next
Webáruház készítés