Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló
Fizetési megoldás

Előkezsinórok

Fő kategória >Zsinórok >Előkezsinórok

prev
next
  Carp'R'us Smooth Braid - Fonott előkezsinór szürke 15lb

A piacon sokféle fonott előke zsinór található. De hogyan választják ki a megfelelőt?

 

3 890 Ft
Egységár: 195 Ft/m
Gardner - Chod Skin - merev előke zsinór

A Chod Skin bevonatos horogelőke zsinór a Gardner Tackle egyik legfantasztikusabb terméke, amely három év fejlesztés és tesztelés alapján született meg.

 

4 990 Ft
Egységár: 250 Ft/m
Gardner Disruption - előkezsinór

A Disruption a Gardner Tackle egyik legkülönlegesebb bevonatos előkezsinórja. A piacon jelenlévő konkurens termékektől az különbözteti meg, hogy színe rövid szakaszonként változik, illetve külső magjának színe megjegyzik a belső fonott rész színével.

 

4 990 Ft
Egységár: 250 Ft/m
Gardner Hydro Flex - előkezsinór

A Hydro Flex a Gardner Tackle legújabb fejlesztésű, új generációs, co-polymer monofil előkezsinórja. Kiváló alternatívát kínál fonott, bevonatos és fluorocarbon zsinórok helyettesítésére.

 

1 290 Ft
Egységár: 65 Ft/m
Gardner Sink Skin

A Sink Skin a Gardner Tackle talán az egyik legsokoldalúbban felhasználható újgenerációs bevonatos előkezsinórja, amely rendkívül ideális a standard hair rig-ek elkészítése során.

 

4 990 Ft
Egységár: 250 Ft/m
Gardner Sly Skin - előkezsinór

A bevonatos előkezsinórok új generációját képviselő Sly Skin a Gardner Tackle legnépszerűbb terméke, amely extra rugalmas, hihetetlenül erős és kopásálló.

 

4 990 Ft
Egységár: 250 Ft/m
Gardner Subterfuge Super Soft

A Subterfuge Super Soft a Gardner Tackle igen figyelemre méltó, csúcsminőségű 100% fluorocarbon anyagú előkezsinórja.

 

3 790 Ft
Egységár: 253 Ft/m
  Gardner Subterfuge Super Stiff 15lb - fluoro karbon előkezsinór

A Subterfuege Super Stiff egy felülmúlhatatlan tulajdonságokkal rendelkező, 100% fluorocarbon zsinór. Gyakorlatilag a Subterfuege Super Soft merev, magas sűrűségű változata.

 

 

3 790 Ft
Egységár: 253 Ft/m
Gardner Target Fluorocarbon előke zsinór
A Target Speciment Range a Gardner Tackle rendkívül innovatív termékcsaládja, amellyel angol cég egy új fejezetet nyitott meg előkezsinórok történetében. A Target Fluorocarbon a család újabb tagja, amely egy hihetetlenül szuper finom, vékony átmérővel rendelkezik. A rendkívül megbízható előkezsinórt kizárólag a finomszerelékes horgászok igényei alapján került kifejlesztésre, de tulajdonságainál fogva azonban megbirkózik még a nagyobb békés halakkal folytatott küzdelmek során is. A hihetetlenü... 

2 390 Ft
Egységár: 96 Ft/méter
Gardner Target Speciskin Range 10lb előkezsinór
A Target Range család tagja a Speciskins Range, amely a Gardner Tackle rendkívül innovatív termékcsaládja. Ezzel a fantasztikus tulajdonságokkal rendelkező újdonsággal az angol cég egy új fejezetet nyitott meg a bevonatos fonott előkezsinór történetében. A hihetetlenül szuper finom és vékony átmérőjű előkezsinórhoz elképesztő erő és megbízhatóság párosul. A fejlesztők a fantasztikus tulajdonságokkal rendelkező Speciskins Range-t kizárólag a finomszerelékes horgászoknak fejlesztették ki. Az új... 

4 890 Ft
Egységár: 245 Ft/méter
Gardner Trick Link

A Trick Link egy páratlan és egyedi tulajdonságokkal rendelkező horogelőke zsinór, amelyet kizárólag a merev (stiff rig chod rig) előkék kötéséhez fejlesztettek ki.

 

1 890 Ft
Egységár: 38 Ft/m
Gardner Trickster Heavy - 20m-es előkezsinór

A Trickster Heavy fonott előkezsinórt a Gardner Tackle kizárólag az óvatos pontyok horgászatára fejlesztette ki. A fantasztikus tulajdonságokkal rendelkező, 100% körszövött (Dyneema) zsinór extra nehéz magja miatt rendkívül gyorsan süllyed, és szinte azonnal felveszi a mederalakulatokat.

 

2 990 Ft
Egységár: 150 Ft/m
Rendezés:
prev
next
Webáruház készítés