Elfelejtett jelszó »
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló

Matracok, bölcsők


Fox Easy Mat - Pontymatrac
A forradalmi Easy Mat egy csapásra felkavarta a pontyhorgász világot, amint megjelent a
piacon. Amint a neve is sugallja nagyon egyszerű a matrac használata, felugró keretének
köszönhetően az összeállítása és elcsomagolása mindössze másodpercekbe telik.
A rugalmas oldala bölcső formát eredményez, ami megóvja fogásunkat attól, hogy
kiugorhasson vagy kicsúszhasson a matracról, de rugalmas jellege miatt minimális
erőfeszítésre van csak szükségünk elcsomagolásához.
J... 
  Trakker - Sanctuary Crib - Peremes összecsukható pontybölcső

A Sanctuary Crib nem más, mint egy hatalmas méretű, a halaknak tökéletes védelmet nyújtó, magas és vastag „falakkal” ellátott pontybölcső. Gumírozott, és párnázott, puha habszivaccsal bélelt belső része minden körülmény között maximálisan biztonságban és kényelemben tartja akár még a legnagyobb, 30 kg feletti pontyokat is. Különlegességét képezi, hogy egy gyorsan száradó, strapabíró integrált réteggel is kiegészül, így a hosszú évek tartós használata során sem fog tönkremenni. Okos tervezésénél fogva szinte pillanatok alatt kisméretűre összehajtható, ez által könnyen és jól szállítható. Külső részén erős tépőzárakkal ellátott fedőréteg kapott helyet, amely minden esetben megvédi a halat a külső hatásoktól. Az oldalfalakon elhelyezésre kerültek az úgynevezett mesh (merítőhálók, pontyzsákok anyaga) szellőzők is, amelyek biztosítják a felesleges víz elvezetését. Pontos varrási illesztésekkel, ízléses szürkészöld színben, húzózsinórral ellátott kompakt táskában kerül forgalomba.

 

 
Trakker - Sanctuary Padded Mat - Párnázott pontymatrac

A Sanctuary Padded Mat egy hatalmas méretű, a halaknak magas szintű védelmet nyújtó, vastag szivaccsal bélelt, extra párnázott, könnyű pontymatrac. A kiváló minőségű, rendkívüli használati értékkel bíró, halkímélő eszköz minden körülmény között maximálisan biztonságban és kényelemben tartja még a legnagyobb, 20 kg feletti pontyokat is. Különlegességét képezi, hogy a legendás hírű Aqutexx (erős, strapabíró és vízlepergető) anyagból készült, amely az angol cég saját fejlesztésű márka védett terméke. Külső részén egy erős tépőzáras fedőréteg kapott helyet, amely tökéletesen megvédi a halat a külső hatásoktól. Okos tervezésnél fogva szinte pillanatok alatt kisméretűre feltekerhető, ez által könnyen és jól szállítható. Sátorvasakkal a talajon elmozdulás ellen is rögzíthető, a szélein elhelyezett pontokon. Pontos varrási illesztésekkel, ízléses szürkészöld színben, húzózsinórral ellátott táskával kerül forgalomba.

 

 
Trakker - Sanctuary Padded Protekta Mat - Pontymatrac

Trakker Products 2017-ben debütált újdonsága a Sanctuary Padded Protekta Mat, amely egy teljes értékű, a halaknak magas szintű védelmet nyújtó, nagy sűrűségű habszivaccsal bélelt pontymatrac. Az extra párnázott halkímélő eszköz egy rendkívül gyorsan száradó, kiváló minőségű, tartós, úgynevezett halbarát felülettel ellátott különleges PVC anyagból készült. Külső részén egy erős, teljes zipzáras fedőréteg kapott helyet, amely biztonságban tartja és megvédi még a legnagyobb pontyot is. Előnyös tulajdonsága, hogy szinte pillanatok alatt feltekerhető, ezáltal könnyen és jól szállítható. Ötletes és jól átgondolt tervezésénél fogva a négy sarkán található rögzítési pontok lehetővé teszik, hogy a leszúró cövekekkel elmozdulástól mentesen, stabilan a talajhoz rögzíthető legyen. Kimagasló teherbírású és rendkívül strapabíró „bázis” felülettel látták el, amely a hosszú és tartós használat során sem fog tönkremenni. Erős és pontos varrási illesztésekkel, ízléses világoszöld színben, diszkrét emblémával, és a jól ismert Trakker minőségben kerül forgalomba. Alaptartozéka egy biztonsági hevederek segítségével lecsatolható, vastagon párnázott vállpánt is.

 

 
Rendezés:
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.