Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló

Hálózsákok és párnák

Fő kategória >Hálózsákok és párnák

12
Fox Evo-Tec ERS Sleeping Bag - hálózsák
Új strapabíró Evo-Tec szakadásálló anyagból
7 rétegű hollow fibre töltettel, amely szilikonnal kezelt, így segít megőrizni a töltet alakját és méretét
Poliészter alapú béléssel, amely könnyebb mozgást tesz lehetővé a zsákban
Finom gyapjú felső résszel, ami tovább emeli a komfortérzetet és melegen tart
A megerősített szigetelés segít bent tartani a meleget a zsák belsejében
10mm-es strapabíró cipzárakkal, melyek nem akadnak el akkor sem, ha hirtelen kell kiugr... 
Fox Evo-Tec VRS Sleeping Bag - hálózsák
Új strapabíró Evo-Tec szakadásálló anyagból
7 rétegű hollow fibre töltettel, amely szilikonnal kezelt, így segít megőrizni a töltet alakját és méretét
Eltávolítható extra meleg zsákrésszel, amely finom gyapjú bélésű és 7 rétegű hollow fibre töltettel lett ellátva
Poliészter alapú béléssel
Finom gyapjú felső résszel, ami tovább emeli a komfortérzetet és melegen tart
A megerősített szigetelés segít bent tartani a meleget a zsák belsejében
10mm-es strapa... 
  Fox Flatliter Bed & Bag System MK2 - Ágy és Hálózsák Kombó
Az eredeti Flatliter ágy és hálózsák Kombó óriási sikere után, ami nagyon sok horgász számára a csúcs volt mind stílus mind kényelem tekintetében, úgy érezhettük, hogy elértük a határt.
Azonban egy nagyon intenzív fejlesztés és tesztelési folyamatot követően most végre bemutathatjuk az újonnan kifejlesztett MK2-es változatot, ami két méretben kapható (normál és kompakt) és így hisszük, hogy a legjobbat is jobbá tudtuk tenni.
Dupla csuklós pánt mind a fej... 
Fox Flatliter MK2 5 Season - 5 évszakos hálózsák
FLATLITER MK2 5 évszakos hálózsák
5 évszakos változat a Flatliter MK2-höz a téli hónapokra
Erős cipzárral rögzíthető a Flatliter MK2 matracához – egyszerűen cipzárazzuk le a standard hálózsákot és a helyére húzzuk fel az 5 évszakosat mindössze néhány másodperc alatt
JELLEMZŐK
Szuper puha bélés, amely nem csak extra meleg, de fel is veszi testünk formáját a nagyobb kényelemért
Elérhető a kompakt és a normál Flatliter MK2-höz egyaránt
Elcsomagolható az MK2 ... 
Fox Warrior Sleeping Bag - hálózsák
Kezdő horgászoknak és szűkebb keretekből gazdálkodó horgászok számára, akik Fox minőségre vágynak
Tökéletes a Warrior ágyhoz
A fedett varrások segítenek benntartani a meleget
2-3 évszakos kivitel – tökéletes a késő tavaszi, nyári és a kora őszi időszakra
10mm-es cipzárakkal ellátva
Puha tapintású poliészter anyag
A poliészter bélésnek köszönhetően könnyű benne a mozgás
A nagyméretű külső és belső bordázat segít bent tartani a meleget és kint tartja a hidege... 

Ez a nagyméretű párna 2 különböző borítással rendelkezik a két oldalán.Az egyik oldalon egy puha gyapjúszerű borítással, a másik felén pedig egy vékonyabb bevonattal a nyári melegebb éjszakákra. A kettős cipzáras felsőrész lehetővé teszi, hogy beállítsa a töltés mennyiségét, hogy megfeleljen a tökéletes kényelemnek.

A csomag tartalma 1db párna

 
Solar Tackle SP C-Tech Sleeping Bag - Hálózsák

A SOLAR Tackle 2018-as újdonsága a SP C-Tech Sleping Bag, azaz egy csúcsminőségű öt évszakos hálózsák. A 50/50 Rip-Stop külső, a polár belső és a magas minőségű speciális töltet rendkívüli komfortérzetet biztosít. A hálózsák mindkét oldalán elhelyezett nagyméretű, begyűrődésgátló szalaggal védett zipzárak pillanatok alatt nyithatóak, így ezután egy kapásról sem maradunk le a nehezen nyíló hálózsák miatt, még az ágyon történő elcsúszást a három ponton történő rögzítés garantálja.

 

Főbb jellemzők

  • 50/50D Rip-Stop vízálló külső
  • Polár belső anyag
  • Ultra-meleg töltet
  • Kiemelkedő minőségű “téphető” zipzárak tépőzáras rögzítőfülekkel
  • Belső és külső begyőrődésgátlók a zipzár teljes hosszában
  • Egy “túlméretezett” hordzsákkal a könnyebb csomagolásért

 

 

Méretek:

205 x 85 cm

 
Trakker - 365 Sleeping Bag - Négyévszakos hálózsák

365 Sleeping Bag a Trakker Products 2017-ben debütált újdonsága, amely a felső kategóriás, prémium minőségi mutatókkal rendelkező AS 365 Sleeping Bag hálózsák továbbfejlesztett, megújult változata. Egyedi jellemzője, hogy a külső rétege a Trakker Products saját fejlesztésű Aquatexx (vízlepergető, légáteresztő, hőszigetelő) anyagából készült. Mint azt a neve is mutatja, az univerzális hálózsák az év 365 napjában, egész évben használható. Különlegességét annak köszönheti, hogy egy belső, kicsatolható réteggel rendelkezik, amely még a leghidegebb éjszakákon is biztosítja az állandó meleget és komfortérzetet. Magas használati értékét tükrözi, hogy ez a réteg még akár meg is fordítható, így adott a lehetőség, hogy a puha gyapjúval, vagy egy sima meleg anyaggal érintkezzen a test. Ennél fogva a fantasztikus tervezésű hálózsák az időjárástól függően lehetővé teszi, hogy éppen melyik réteget használjuk.

Tulajdonságainál fogva a lehető legjobb választás azoknak a horgászoknak, aki a legjobbra és a legtökéletesebbre vágynak. A nagyméretű és gyors cipzárak a hálózsák jobb és bal oldalán is helyet kaptak. Elmozdulás ellen az egyedi hevederekkel tökéletesen és biztonságosan a tábori ágyhoz rögzíthető. Kiváló alternatívát kínál azoknak, aki kedvelik a rövid egy-két éjszakás, „szabad ég” alatt való horgászatokat, mivel a hálózsák külső és belső anyagának köszönhetően tökéletes komfortot biztosít a párás és hűvős éjszakákon, hajnalokon. Igényes kivitelben, formatervezett szállítózsákban, pontos varrási illesztésekkel, hímzett emblémával, és a már jól megszokott Trakker minőségben kerül forgalomba.

 

 
Trakker - Aqatexx Deluxe Bed Cover - Deluxe ágytakaró

Az Aquatexx Deluxe Termal Cover a Trakker Products 2017-ben debütált újdonsága, amely a már jól ismert, felső kategóriás, prémium minőségi mutatókkal rendelkező ágytakaró továbbfejlesztett változata. Egyedi jellemzője, hogy a külső rétege a Trakker Products saját fejlesztésű Aquatexx (vízlepergető, légáteresztő, hőszigetelő) anyagából készült, kiegészülve a maximális hőtartó képességgel rendelkező, üreges és porózus szerkezetű Q7 névre keresztelt belső résszel.
A rendkívül meleg és puha polár bélése minden körülmény között biztosítja az állandó komfortérzetet. Nyáron használható önállóan is, de a leghidegebb éjszakákon, a hálózsákkal (Versatexx, Ultradozer, Big Snooze+) együtt alkalmazva extra hőszigetelést biztosít. A praktikus takaró kialakításánál fogva, és a nagyméretű csatok segítségével tökéletesen és elmozdulás ellen az ágyhoz rögzíthető. Kiváló alternatívát kínál azoknak, aki kedvelik a rövid egy-két éjszakás, „szabad ég” alatt való horgászatokat, mivel az ágytakaró külső és belső anyagának köszönhetően tökéletes komfortot biztosít a párás és hűvős éjszakákon, hajnalokon. Igényes kivitelben, pontos varrási illesztésekkel, hímzett emblémával, és a már jól megszokott Trakker minőségben kerül forgalomba.
Az Aquatexx Deluxe Thermal Bedchair Cover a lehető legjobb választás azoknak a horgászoknak, akik a legjobbra és a legtökéletesebbre vágynak. Alaptartozéka a formatervezett, kisméretű, praktikus szállítózsák.


 
  Trakker - AS 365 Compact Sleeping Bag - Négyévszakos hálózsák compact ágyhoz

Az AS 365 Compact Sleeping Bag a már jól ismert és rendkívül népszerű AS 365 hálózsák kisebb méretű, úgynevezett kompakt változata. Mint azt a neve is mutatja, az univerzális hálózsák az év 365 napjában, egész évben használható. Különlegességét annak köszönheti, hogy egy belső, kicsatolható réteggel rendelkezik, amely még a leghidegebb éjszakákon is biztosítja az állandó meleget és komfortérzetet. Magas használati értékét tükrözi, hogy ez a réteg még akár meg is fordítható, így adott a lehetőség, hogy a puha gyapjúval, vagy egy sima meleg anyaggal érintkezzen a test. Prémium kategóriás külső rétege vízálló és 100%-ban légáteresztő. Tulajdonságainál fogva a lehető legjobb választás azoknak a horgászoknak, aki a legjobbra és a legtökéletesebbre vágynak. A fantasztikus tervezésű hálózsák az időjárástól függően lehetővé teszi, hogy éppen melyik réteget használjuk. A nagyméretű és gyors cipzárak a hálózsák jobb és bal oldalán is helyet kaptak. Elmozdulás ellen az egyedi hevederekkel tökéletesen és biztonságosan a tábori ágyhoz rögzíthető. Igényes kivitelben, 2 db szállítózsákban, pontos varrási illesztésekkel, hímzett emblémával, és a már jól megszokott Trakker minőségben kerül forgalomba. Tökéletesen illeszkedik és kompatibilis a Trakker által forgalmazott Levelite Compact Bad és az RLX Flat-6 Compact Bad ágyakkal.

 

 
Trakker - Bedchair Thermal Liner - Hőalátét ágy alá

A Bedchair Thermal Liner  egy különleges és egyedi tervezésű hőszigetelő, laminált borítással ellátott „lap”.

 
Trakker - Big Snooze Compact - Hálózsák

A Big Snooze Plus Compact hálózsák  a már jól ismert és rendkívül népszerű előd továbbfejlesztett, harmadik generációs, kisebb méretű változata. A Big Snooze Plus elődjei néhány évvel ezelőtt az angol vállalat egyik legtöbbet eladott termékei voltak. A cég fejlesztői éppen ezért úgy gondolták, hogy tovább fejlesztik ezt az egyébként is tökéletes hálózsákot és megalkotják ennek a kisebb ,kompaktabb változatát. Az új hálózsák már a legújabb technológia alapján készült, még pedig az elnyűhetetlen, 100%ban légáteresztő és rendkívül gyorsan száradó anyagból, az úgynevezett „Rip-Stop"-ból. A tökéletes és a maga nemében teljesen egyedülálló Big Snooze Plus Compact belső részét egy rendkívül puha és meleg gyapjú anyaggal tették teljessé, így minden körülmény között biztosítja az állandó meleget és komfortérzetet. Természetesen prémium kategóriás tulajdonságai ellenére megtartotta kedvező árát, ami csak nagyon kevés gyártó termékéről mondható el. Magas használati értékét még inkább kiemeli, hogy biztonsági elasztikus tábori ágyrögzítéssel is ellátták. A nagyméretű és gyors cipzárak a hálózsák jobb és bal oldalán is helyet kaptak. Igényes kivitelben, pontos varrási illesztésekkel, hímzett emblémával, szállítózsákban, és a már jól megszokott Trakker minőségben kerül forgalomba. Tökéletesen illeszkedik és kompatibilis a Trakker által forgalmazott Levelite Compact Bad és az RLX Flat-6 Compact Bad ágyakkal.

 

 
Rendezés:
12
Webáruház készítés