Elfelejtett jelszó »
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló

Kiegészítők

Fő kategória >Aprócikk >Kiegészítők

12
  PB Products Ring Bait Screw 360 -  csalirögzítő karikával / fekete
A PB Products Ring Bait Screw 360 csalirögzítő karikával, egy új fejlesztés és rendkívül praktikus eszköz,amely elősegíti a csali gyors felrögzítését hajszálelőkénkre.Nincs más dolgunk csak az egyik végére kötjük hajszálelőkénket,a másik végére pedig rácsavarjuk a csalinkat.Vagy használhatjuk D-Rig szerelékként, vagy közvetlenül a horog szárán.A hajszálelőkénk nem tud betekeredni, mivel belső tengelye egy mini forgó, melynek segítégével 360 fokban szabad mozgást biztosít.Továbbá biztosan tart... 

2 790 Ft
Egységár: 279 Ft/db
Solar "O" rings - "O" gyűrű
Tartalék gumigyűrű, ami tökéletesen illeszkedik mindegyik Solar bankstickhez. Ezzel a gumigyűrűvel megakadályozható, hogy a szétcsúszó részek illeszkedésénél az eső, vagy hajnali pára beszivárogjon az üreges részekbe.

Kiszerelés: 3db/csomag
 
Solar "O" rings mini - "O" gyűrű mini
Tartalék gumigyűrű, ami tökéletesen illeszkedik minden Solar lánchoz, Titanium karokhoz és a swinger fejekhez.

Kiszerelés: 3db/csomag 
  Solar Absailer back lead clips - Zsinórsüllyesztő kapocs Zöld

Ezzel az egyszerű kis gumi kapoccsal gyerekjáték a zsinórsüllyesztő ólom felcsatolása. A gumi villába egyszerűen bele kell akasztani az ólmot, amire rá kell húzni a biztonsági szilikon csövet és már akasztható is.Így a zsinórunk biztonságban van a felette elhaladó motorcsónakoktól és a nagy szél sem lesz zavaró a horgászatunk során. Biztonságosan és könnyen csatlakoztatható a főzsinórunkon így a kapást és a fárasztást sem akadályozza.

Kapható barna és zöld színben

 
  Solar Absailer back lead clips - Zsinórsüllyesztő kapocs, Barna

Ezzel az egyszerű kis gumi kapoccsal gyerekjáték a zsinórsüllyesztő ólom felcsatolása. A gumi villába egyszerűen bele kell akasztani az ólmot, amire rá kell húzni a biztonsági szilikon csövet és már akasztható is.Így a zsinórunk biztonságban van a felette elhaladó motorcsónakoktól és a nagy szél sem lesz zavaró a horgászatunk során. Biztonságosan és könnyen csatlakoztatható a főzsínórunkon így a kapást és a fárasztást sem akadályozza.

Kapható barna és zöld színben

 
Solar buzzbar bracket plasztik
A Solar műanyag buzz bar konzolja úgy lett kialakítva, hogy fej része bármilyen típusú elektromos kapásjelző alá beférjen. Csatlakozó része pedig szintén univerzális, minden típusú Solar swinger lánc valamint más gyártók termékei is tökéletesen hozzákapcsolhatóak.

1db/csomag 
  Solar Easy Glide run rigs Brown - egyszerű csúszó szerelék
Ezekkel a műanyag kiegészítőkkel könnyen és gyorsan készíthetünk szabadon csúszó szereléket. A széles karika rész miatt bármilyen típusú és vastagságú főzsinóron tökéletesen akadálymentesen csúszik. A kisebb karikába egyszerűen csak bele kell illeszteni egy gyors kapcsot, amibe már csak az előre megkötött előkét kell beleakasztani, és egy gumikúppal rászorítani. A végszerelékek elkészítése mellett akár marker úszót is akaszthatunk, így a partról végzett etetésnél könnyen ki tudjuk jelölni a c... 
Solar Hair Gauge (hajszálelőke mérő)
Ha eddig gondot okozott volna a megfelelő hosszúságú hajszálelőke megkötése, ennek most vége. Ezzel a zseniális eszközzel a csalik előre felfűzése nélkül tökéletes hosszúságú előkéket köthetünk. Egyszerűen csak be kell akasztani a horgot arra mértékre, amekkora csalit használni szeretnénk és meg kell kötni az előkét. Garantáltan hajszálpontosan ugyanakkora hosszúságú előkét kapunk az 5. a 10. de még a 20. alkalommal is. 10-40mm közötti előkék kötésére alkalmas, és mindkét oldalán megtalálható... 
Solar kit of adaptor
Tartalék gyors csatlakozó adapter ami a gyorscsatlakozókkal ellátott buzz barhoz tartozik. Ezzel az egyszerű kis csatlakozóval pillanatok alatt le tudjuk cserélni kapásjelzőinket, swingereinket.

Készült: rozsdamentes acélból

Kiszerelés: 2db/csomag 
Solar Kit of buzzbar bracket
Gyorskioldó csatlakozó tartó buzz barokhoz, amibe számos kapásjelző rendszert csatlakoztathatunk. A láncot egyszerűen bele kel csavarni a gyorskioldóba, amit egyszerűen csak bele kell tolni a tartóba. Gyors és hatékony módja annak, hogy gond nélkül cseréljük kapásjelzőinket, swingereinket.

1db/csomag 
Rendezés:
12
Webáruház készítés