Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló

Merítők


12
Solar net Float - merítő lebegtető
Solar Net Float nagy felhajtó erejű lebegtető szivacs merítő hálókhoz! mosható külső burkolattal! 
Solar P1 Merítő 42"
A Solar 2017 évben létrehozott termékcsaládjának a P1-nek legújabb prémiumkategóriás terméke.
Egyedi teleszkópos nyelének kialakításának köszönhetően szinte bármelyik állásba rögzíteni tudjuk a kihúzható nyelet. 
Solar pótháló merítőhöz

A Solar pótháló, egy sűrű szövésű háló, amibe nem tud beleakadni a pontyok bognártüskéje.

 
Trakker - CR-42 Landing Net - Merítőháló

A CR-42 Landing Net egy tökéletesen kiegyensúlyozott, rendkívül igényes kialakítású tiszta carbon anyagból készített, eredeti Japán zsugorcsővel ellátott merítőháló. A hihetetlenül erős, robosztus, de mégis könnyű, elengedhetetlenül fontos kiegészítő minden egyes tartozéka a legmodernebb anyagok felhasználásával készült. A merítőháló nyélrészén egy strapabíró és robosztus műanyag anyagból készített fej kapott helyet. Könnyen és gyorsan, szinte pillanatok alatt szétszedhető, és összeállítható. A magas tisztaságú szénszál használatával a nyél rész kellő merevséggel is rendelkezik, így a vízben könnyebben mozgatható. Természetesen a merítő elengedhetetlen tartozéka a puha halbarát anyagból készített sűrű szövésű olajzöld háló, melynek sarkai külön megerősítést kaptak. Húzózsinórral ellátott fekete színű nylon hordtáskában kerül forgalomba.

 

 
  Trakker - Hydro Landing Net - Felső kategóriás merítőháló

A Hydro Landing Net  egy rendkívül igényesen megtervezett felsőkategóriás merítőháló. A szuper merev, könnyű és tökéletesen kiegyensúlyozott merítő nyél része a legjobb minőségű tiszta karbon anyagból készült, kiegészülve egy eredeti Japán zsugorcsővel. A pontyhorgászat során használt elengedhetetlenül fontos kiegészítő minden egyes tartozéka a legmodernebb anyagok felhasználásával készült. A merítőháló nyélrészén egy stílusos kialakítású strapabíró és robosztus fej kapott helyet. Könnyen és gyorsan, szinte pillanatok alatt szétszedhető, és összeállítható. A magas tisztaságú szénszál használatával a nyél rész kellő merevséggel is rendelkezik, így a vízben sokkal könnyebben mozgatható, mint konkurens társai. Természetesen a Hydro Landing Net részét egy puha halbarát anyagból készített sűrű szövésű olajzöldháló is képezi, melynek sarkai külön megerősítést kaptak. Ennek különlegessége, hogy a hálóban a Trakker Products emblémája azonnal felismerhető. Húzózsinórral ellátott hordtáskában kerül forgalomba.

 

 
Trakker - Sanctuary Net Float - Merítő lebegtető szivacs

A Sanctuary Net Float a merítések során sokszor elengedhetetlenül fontos kiegészítő. Ez a rendkívül egyszerű és praktikus kiegészítő könnyű fajsúlyánál fogva megakadályozza, hogy nagy felhajtóerővel rendelkező merítőháló ne süllyedjen el. A háló nyél részére gyorsan felhelyezhető és az elasztikus pántok, valamint a húzózsinór segítségével elmozdulás ellen tökéletesen rögzíthető. Óriási előnye akkor jelentkezik igazán, ha a merítést a sekély vízben egyedül végezzük. Az igényes kialakítású Net Float erős és strapabíró anyagból, a legjobb minőségben kerül forgalomba.

 
Trakker - Shallow Landing Net Mesh - Pótháló merítőhöz

A Shallow Landing Net Mesh egy rendkívül puha és halbarát anyagból készült olajzöld színű pótháló. Egyedi tulajdonsága, hogy két részből áll. A könnyű és vízáteresztő felső háló, a vízben jól mozgatható, míg a nagyon finom szövésű alsó háló tökéletes és teljes biztonsággal használható mert a halat a merítés során 100%-ban megvédi az esetlegesen ebből fakadó sérülésektől. A két különböző típusú háló, nagyon erős és tartós, varrat nélküli összedolgozással készül. A háló két felső peremén egy erős és kopásálló szövet található, amely kellő biztonsággal megtartja a Landing Net karjait. Ez óriási jelentőséggel bír, hisz ez megakadályozza, hogy az esetleges kritikus helyzetekben, valamint a terhelések során a háló elszakadjon. Nagyon praktikus kiegészítő, hisz ha a hálórész valamilyen okból kifolyólag használhatatlanná válik, ennél fogva azonnal pótolható, így nem kell egy új, komplett merítőre beruházni. Kialakításánál fogva egyszerűen és könnyedén felhelyezhető a merítő „karjaira”. Tökéletesen illeszkedik a Trakker Products által forgalmazott merítőkkel. (CR-42, EQ Carbon) Az igényes és gondos tervezéssel készült háló a már megszokott Trakker minőségben kerül forgalomba.

 

 
Rendezés:
12
Webáruház készítés