Elfelejtett jelszó »
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló

Pontyzsákok


Fox Royale Carp Sack - pontyzsák
ROYALE PONTYZSÁK

A lehető legbiztonságosabb védelmet nyújtja a pontynak a mérlegelésig.
Halbarát, puha háló
A mérete 120cm x 80cm
4.8m hosszúságú zsinórral kerül forgalomba
Szimpla, biztonságos cipzár
A kerekített sarkok megakadályozzák, hogy a ponty feje beszoruljon
100% Polyester 
  Fox Safety Carp Sack inc mini H-block - Biztonsági pontyzsák
A lehető legbiztonságosabb védelmet nyújtja a pontynak a mérlegelésig
140cm x 100cm méretű
Külső, cipzárazott, hálós zseb, a jól látható, Fox logóval ellátott, 10m hosszúságú zsinóron található, H-formájú jelzőbója (izotóptartó mélyedéssel) számára
Különleges zsákrögzítő rendszer, melynek segítségével leszúróhoz csatlakoztatható
4m hosszúságú, strapabíró zsinórral
Puha, sötét színű háló, melyben a hal nyugodtan viselkedik


 
  Gardner - Sack Extension Cord - pontyzsák tartó zsinór rögzítő karabínerrel

A Sack Estension Cord egy kifogástalan minőségű, 2 méteres hosszúságú pontyzsáktartó zsinór, amelyet egy erős karabinerrel láttak el. Külön érdekessége, hogy a zsinór másik végét egy speciális, menetes elemmel látták el, így ennek segítségével a leszúrón található furatba tökéletesen és biztonságosan rögzíthető. Előnye, hogy gyorsan és egyszerűn használható. Szabványos menet profilja miatt minden leszúróhoz kompatibilis. Ötletes kialakítása miatt bármely irányban szabadon mozoghat, így soha nem fog letörni. A strapabíró és robosztus elem anyagánál fogva soha nem fog korrodálódni. Első osztályú, minőségi alapanyagok felhasználásával készült.

 
Trakker - Sanctuary Carp Sacks - Pontytartó zsák

A Sanctuary Carp Sack egy rendkívül aprólékos részletekkel kidolgozott, egyedi, prémium minőségű, felsőkategóriás, ultrakönnyű „pontyzsák”. A jelenlegi piacon kapható legpuhább, „leghalbarátabb”, legsűrűbb szövésű anyagból készült. A vizet és ezzel együtt az oxigént minden körülmény között maximálisan átengedi, így a ponty a hálóban a fotózásig mindvégig biztonságban tudható. Különlegessége hogy egy élénk, rikító narancsszínű Trakker embléma formájú kis „bójával” is ellátták, így minden esetben látható az átmeneti rabságban tartott hal. Kialakításánál fogva a lehető legnagyobb biztonságban tartja még a legnagyobb méretű pontyot is. A strapabíró Sanctuary Carp Sack nagy teherbírású megbízható, biztonsági „cipzárral, erős és dupla varrási illesztésekkel, ízléses sötétzöld színben kerül forgalomba. Egy karabinerrel szerelt, jó látható, 5 méteres tartó zsinór is a részét képezi, amelyet még egy speciális, menetes elemmel is elláttak, így ennek segítségével a leszúrón található furatba tökéletesen és biztonságosan rögzíthető. Kiváló minőségű, igényes kialakítású hordtáskában kapható.

 

 
  Trakker - Sanctuary Retention Sling Cord - Haltartó rögzítő kötél + klipsz

A Trakker Products 2016-ban debütált tavaszi újdonsága a Sanctuary Retention Sling Cord, amely egy kifogástalan minőségű pontyzsák tartó zsinór. Az erős karabinerrel szerelt kiegészítő külön érdekessége, hogy az egyik végét egy speciális menetes elemmel látták el, így ennek segítségével a leszúrón található furatba tökéletesen és biztonságosan rögzíthető. Előnye, hogy gyorsan és egyszerűen használható. Szabványos menet profilja miatt minden leszúróhoz kompatibilis. Ötletes kialakításnál fogva bármely irányban szabadon mozoghat, így soha nem fog letörni. A strapabíró és robosztus elem rozsdamentes anyagának köszönhetően soha nem fog korrodálódni. Első osztályú, minőségi alapanyagok felhasználásával készült. Különlegessége, hogy a tartó zsinór, rikító narancssárga színe miatt még a leggyengébb fényviszonyoknál is jól látható.  A zsinóron egy erős fém karika is helyet kapott, amelyet a leszúróra ráhelyezve extra biztonságosan rögzíthető a tartózsinóron lévő pontyzsák. 5 méteres kiszerelésben kerül forgalomba.

 
Rendezés:
Webáruház készítés