Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló
Fizetési megoldás

Pólók, pulóverek

Fő kategória >Ruházat >Pólók, pulóverek

CC Moore Black Hoodie

A CC Moore 2016-ban debütált újdonsága a Black Hoodie, amely egy prémium minőségű, extra sűrű, nagy teherbírású anyagból készült, csúcskategóriás, kapucnis pulóver. A Rendkívül, divatos és stílusos megjelenésű Black Hoodie ízléses fekete színben kerül forgalomba. Tulajdonságainál fogva meleg és kényelmes viseletet biztosít.

 
CC Moore Black T-Shirt

A CC Moore 2016-ban debütált újdonsága a Black T-Shirt amely egy prémium minőségű, extra sűrű, nagy teherbírású anyagból készült, csúcskategóriás, rövid ujjú póló. A Rendkívül, divatos és stílusos megjelenésű Black T-Shirt ízléses, fekete színben kerül forgalomba. Tulajdonságainál fogva extra komfortérzetet és kényelmes viseletet biztosít.

 
Trakker - Aztec Hoody - Kapucnis pulóver

Az Aztec Hoody a Trakker Products 2016-ban debütál tavaszi-nyári újdonsága, amely egy kimagasló, elit minőségű, felsőkategóriás kapucnis pulóver. A rendkívül meleg, kényelmes és száraz időben maximális komfortérzetet biztosító felső ruházat igényes kialakításával a mai modern kor stílusának megfelelően tükrözi a divatos formabontó világot. Az extra sűrű anyagból készült pulóver jellemzője a tágas „kenguru” zseb, a húzózsinórral ellátott kapucni, az ízléses kéttónusú szín és nem utolsósorban a hátoldalán lévő egyedi dombor nyomott azték design. 60%pamut és 40%polyester felhasználásával készült. Széles méretválasztékban kerül forgalomba.

 
Trakker - Aztec T-Shirt - kereknyakú póló

Az Aztec T-Shirt a Trakker Products 2016-ban debütált tavaszi-nyári újdonsága, amely egy rendkívül magas használati értékkel bíró, kiváló minőségű, vonzó olíva zöld színű ultrakönnyű anyagból készült póló. A rövid ujjú rendkívül igényes kialakításával a mai modern kor stílusának megfelelően tükrözi a divatos formabontó világot. Kényelmes viseletet és tökéletes komfortérzetet biztosít, minden körülmény között. A szinte elnyűhetetlen, strapabíró pólóhoz fantasztikus tartósság is párosul. Egyedi jellemzői a ragasztott nyakrész, és a mindkét oldalán lévő különleges tervezésű nyomtatott aztec minta, amelyben a Trakker embléma ismerhető fel. Széles méretválasztékban kerül forgalomba. 60% pamut és 40% polyester anyagból készült.

Méret: M-XXL

 
Trakker - Earth Hoody - Kapucnis pulóver

Az Earth Hoody a Trakker Products 2016-ban debütál tavaszi-nyári újdonsága, amely egy kimagasló, elit minőségű, felsőkategóriás kapucnis pulóver. A rendkívül meleg, kényelmes és száraz időben maximális komfortérzetet biztosító felső ruházat igényes kialakításával a mai modern kor stílusának megfelelően tükrözi a divatos formabontó világot. Az extra sűrű, szuper puha anyagból készült pulóver jellemzője a tágas „kenguru” zseb, a húzózsinórral ellátott kapucni, az ízléses kéttónusú szín és nem utolsósorban a mellkas részén elhelyezett egyedi dombor nyomott bőr Trakker embléma. A letisztult, minimális design-al tervezett Earth Hoody 60% pamut és 40% polyester felhasználásával készült. Széles méretválasztékban kerül forgalomba.

Méret: M-XXL

 
Trakker - Elite Hoody Olive - Kapucnis pulóver zöld

Az Elit Hoody egy kimagasló, elit minőségű, csúcskategóriás kapucnis pulóver. A rendkívül meleg, kényelmes és száraz időben maximális komfortérzetet biztosító felső ruházat igényes kialakításával a mai modern kor stílusának megfelelően tükrözi a divatos formabontó világot.

 

 
Trakker - Logo T-Shirt - kereknyakú póló

A Logo T-Shirt a Trakker Products 2016-ban debütált tavaszi-nyári újdonsága, amely egy rendkívül magas használati értékkel bíró, kiváló minőségű, vonzó olíva zöld színű ultrakönnyű anyagból készült póló. A rövid ujjú rendkívül igényes kialakításával a mai modern kor stílusának megfelelően tükrözi a divatos formabontó világot. Kényelmes viseletet és tökéletes komfortérzetet biztosít, minden körülmény között. A szinte elnyűhetetlen, strapabíró pólóhoz fantasztikus tartósság is párosul. Egyedi jellemzői a ragasztott nyakrész, és a hátoldalán lévő különleges tervezésű nyomtatott aztec minta, amelyben a Trakker embléma ismerhető fel. Első részén nagyméretű, nyomtatott Trakker felirat kapott helyet. Széles méretválasztékban kerül forgalomba. 60% pamut és 40% polyester anyagból készült.

Méret: M-XXL

 
Trakker - Vortex T-Shirt - kereknyakú póló

Trakker Products 2017-ben debütált újdonsága a Vortex T-Shirt, amely egy ultrakönnyű, puha pamut anyagból készült, kimagasló minőséggel rendelkező felsőkategóriás rövid ujjú, környakas póló. A magas használati értékkel bíró, tartós és kényelmes ruhadarab rendkívül igényes kialakításával a mai modern kor stílusának megfelelően tükrözi a divatos formabontó világot. A szinte elnyűhetetlen, strapabíró pólóhoz fantasztikus tartósság és tökéletes komfortérzetet párosul. Egyedi jellemzői a ragasztott nyakrész, és a hátoldalán lévő különleges tervezésű nyomtatott „hipnotikus” Vortex design minta, amelyben a Trakker emblémák ismerhetők fel. Bal oldali váll részén nagyméretű, nyomtatott Trakker logo is helyet kapott. Szemet gyönyörködtető, vonzó antracit szürke színben kerül forgalomba.

Anyaga 100% pamut!

 
Rendezés:

Horgásszon meleg és kényelmes pulóverekben!

horgász pulóverHorgászni indul, de nem tudja, hogyan készüljön fel  a hűvös hajnalokra és a didergető estékre? Semmiképpen ne hagyja otthon  meleg pulóverét! Dönthet úgy, hogy egy régi, használaton kívüli pulóverben fog horgászni, vagy pedig egy minden szempontból megfelelő, új darabban.

Horgászcikk webáruházunkban kiváló minőségű pulóvereket talál, amiket a horgászat során is viselhet. Mindenképpen érdemes legalább egy ilyen pulóvert vásárolni, mert a komfortérzet, amit biztosít, nagyban hozzájárul az élményteli horgászathoz.

A nálunk megvásárolható pulóverek meleg és tartós anyagból készülnek, kényelmes és kellemes viseletet biztosítanak, miközben Ön a kapásra vár. A pulóverek között kapható kapucnis és kapucni nélküli változat is, a még nagyobb komfort érzetről pedig a rugalmas derék- és csuklórész, a zsebek és a bélés gondoskodnak.

Keressen minket bizalommal, ha kényelmes, meleg pulóvert szeretne viselni horgászat közben! A honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén többet megtudhat a részletekről!


Webáruház készítés