Elfelejtett jelszó »
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló

Bojli Aromák


CC Moore Ultra Crayfish Essence

A kiemelkedő múlttal rendelkező CCMoore aromái 2012-ben egy új halas ízvilággal lett gazdagabb, amely nem más, mint a legendás hírű folyami rák.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Creamy Condensed Milk

Az Ultra Creamy Condensed Milk a CCMoore&Co egyik legkülönlegesebb komplex aromája. A legendás hírű sűrített tej íz és illatvilágát a még nagyobb vonzó hatás érdekében egy édes és krémes jelleggel tették teljessé.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Essence Mango

Az Ultra Essence Mango a CC Moore 2016-ben debütált újdonsága, amely egy rendkívül különleges, a trópusi mangó illatát és ízét idéző aroma.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Frankfurter Essence

Az Ultra Frankfurter Essence egy igazi jellegzetes húsos, fűszeres, rendkívül attraktív tulajdonságú aroma. Illata már messziről szinte azonnal felismerhető. A pontyhorgászok már évek óta teljes megelégedéssel használják.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra G.L.M. Essence

A CCMoore&Co a fantasztikus vonzóerővel rendelkező zöld ajkú kagyló látványos és óriási sikerén felbuzdulva alkotta meg a Green Lipped Mussel Essence aromát. A rendkívül erős, az emberi orr számára kissé kellemetlen illatú aroma teljesen megegyezik az eredeti termék illatával és ízével.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Hazelnut Essence

CCMoore&Co Ultra Hazelnut Essence különleges és teljesen egyedülálló aromája rengeteg minta után lett kiválasztva, mivel különlegességét elsősorban annak köszönheti, hogy kellemes és lágy mogyorós illatát nehéz lenne túlszárnyalni más hasonló termékekkel szemben.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Indian Spice Essence

A CCMoore&Co aromakollekció 2011.-ben egy intenzív, különleges, kissé édeskés fűszeres jellegű aromával lett gazdagabb. Az indián fűszer egy nagyon jellegzetes illattal rendelkezik, amely már messziről szinte azonnal felismerhető.

 

4 990 Ft
Egységár: 49 900 Ft/L
CC Moore Ultra Liver Essence

Az Ultra Liver Essence a CCMoore&Co termékei közül kétségkívül az egyik legkülönlegesebb a pikáns, húsos, májas illattal és nagyon erős sós ízzel rendelkező aroma.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Maple Essence

Az Ultra Maple Essence fenomenális édes, krémes illattal és ízzel rendelkezik. A pontyhorgászok már évek óta teljes megelégedéssel használják.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Mulberry Essence

Az Ultra Mulberry Essence a legendás hírű szeder íz és illatvilágát idéző aroma. Ezzel a nagy töménységű, egyedi, de még is jellegzetesen tiszta, édes-gyümölcsös profillal az angol cég visszatért a „gyökerekhez”, hisz a 70’-es 80’as években a mulberry-t legendás hírű pontyhorgászok, többek között Rod Hutchinson titkos és kedvenc aromájaként tartották számon.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Peach Essence

Az Ultra Peach Essence egy rendkívül kellemes, fantasztikus őszibarackos illattal és enyhe citrusos ízzel rendelkező nagy hatékonyságú aroma. Nem egy szokványos, „tucat termék”, viszonylag kevesen is használják, azonban az utóbbi időben már egyre jobban kezd elterjedni.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Pear Drop Essence

Az Ultra Pear Essence egy rendkívül kellemes, fantasztikus érett körte illatát és ízét idéző nagy hatékonyságú aroma.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
Rendezés:
Webáruház készítés