Elfelejtett jelszó »
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló

Bojli Aromák


CC Moore Ultra Pineapple Essence

Az Ultra Pineapple Essence az egyik legrégebb óta forgalomba lévő aroma, amelyről még mind a mai napig legendák keringenek. 

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Plum Essence

Az Ultra Plum Essence a CCMoore&Co termékei közül az egyik legjobb és leghatásosabb gyümölcsös aroma.

 

4 590 Ft
Egységár: 45 900 Ft/L
CC Moore Ultra Raspberry Essence

Az Ultra Raspberry Essence egy rendkívül kellemes, fantasztikus málna illattal és egy karakteres gyümölcsös ízzel rendelkező nagy hatékonyságú aroma. Nem egy szokványos, „tucat termék”, viszonylag kevesen is használják, azonban az utóbbi időben már egyre jobban kezd elterjedni.

 

4 590 Ft
Egységár: 45 900 Ft/L
CC Moore Ultra Salmon Essence

Az Ultra Salmon Essence egy fantasztikus és rendkívül markáns, attraktív, erőteljes, az emberi orr számra kissé kellemetlen, az olajos füstölt lazac illatát és ízét idéző aroma.

 

4 590 Ft
Egységár: 45 900 Ft/L
CC Moore Ultra Scopex Essence

Az Ultra Scopex Essence az egyik legrégebb óta forgalomba lévő aroma, amelyről még mind a mai napig legendák keringenek.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Smoked Herring Essence

z Ultra Smoked Herring egy fantasztikus és rendkívül markáns, attraktív, erőteljes, az emberi orr számra kissé kellemetlen, az olajos füstölt hering pikáns illatát és ízét idéző aroma.

 

4 590 Ft
Egységár: 45 900 Ft/L
CC Moore Ultra Squid Essence

Az Ultra Squid Essence évek óta talán az egyik legszélesebb körben használt aroma. A rendkívül Mély, erőteljes és szúrós az emberi orr számára kissé kellemetlen fűszeres borsos illata szinte azonnal felismerhető.

 

5 490 Ft
Egységár: 54 900 Ft/L
CC Moore Ultra Strawberry Essence

Az Ultra Strawberry Essence az egyik legrégebb óta forgalomba lévő aroma, amelyről még mind a mai napig legendák keringenek.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Tangerine Essence

Az Ultra Tangerine Essence egy rendkívül kellemes, fantasztikus citrusos illattal és ízzel rendelkező nagy hatékonyságú aroma.

 

4 590 Ft
Egységár: 45 900 Ft/L
CC Moore Ultra Tuna essence

Az Ultra Tuna Essence egy fantasztikus és rendkívül markáns, attraktív, erőteljes, az emberi orr számra kissé kellemetlen, az olajos tonhal pikáns illatát idéző aroma.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Tutti Frutti Essence

Az Ultra Tutti Frutti Essence az egyik legrégebb óta forgalomba lévő aroma, amelyről még mind a mai napig legendák keringenek.

 

4 590 Ft
Egységár: 45 900 Ft/L
Nutrabaits - Tecni Spice Bait Spray

A Tecni Spice család tagja a Tecni Spice Bait Spray, amely egy rendkívül koncentrált és tömény folyadék. Különleges tulajdonsága, hogy nagyon gyorsan, szinte pillanatok alatt a csaliba szívódik. Gyakorlatilag ugyanazokat a folyékony összetevőket tartalmazza, mint a Tecni Spice kész bojli. Segítségével a horog csalik vonzó hatása drámai módon megnövelhető. A vízbeérkezéskor hatása azonnal érvényesül, és még az étvágytalan halakat is kapásra ösztönzi. Különleges és egyedi, fenomenális, fűszeres aromájának a pontyok egyszerűen képtelenek ellenállni. Már kis mennyiségben is hihetetlenül attraktív hatással bír, ezért a hideg vízi horgászatoknál is nagyon hasznát vehetjük. Praktikus, könnyen kezelhető és használható esztétikus spray flakonba kerül forgalomba. A Tecni Spice pop up-okhoz is kiválóan használható.

 
Rendezés:
Webáruház készítés