Elfelejtett jelszó »
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló

Bojli Aromák


Nutrabaits - Tecni Spice UTCS Flavour

A Tecni Spice család tagja a Tecni Spice UTCS Flavour, amely egy fenomenális, különleges és tradicionális aroma. A tömény és karakteres esszenciát, kizárólag a Nutrabaits fejlesztette ki. Meghatározhatatlan illatából elsősorban az édeskés fahéj érződik ki, egy beazonosíthatatlan fűszeres aromával a háttérben. Sokoldalúságának köszönhetően hatásosan lehet keverni más aromákkal, étvágyfokozókkal és koncentrált folyékony adalékokkal (Spice Cajouser, Sweet Cajouser, Sweetener). Hatását legjobban a madáreledeles, az 50/50 halliszt nélküli és a karakteres fűszeres jellegű bojli mixekben fejti ki, de a kísérletező kedvű horgászok bátran alkalmazhatják az erősen halas jellegű keverékekben is. Elképesztően eredményes, ha a bojli mix 5%-ban Robin Red-et is tartalmaz.  A lehűlő vizek első számú aromája, de sok esetben meglepő sikereket hozhat a kánikulai napokon is. A Nutrabaits által előírt adagolás: max. 12ml/kg. Minden esetben tartsa be a gyártó által megadott adagolás maximális értékét!

 

6 490 Ft
Egységár: 64 900 Ft/l
Nutrabaits Elites Chocolate Cream aroma 100ml

A Nutrabaits Elite Chocolate csodálatosan sima, krémes, csokoládés aroma,mely illatában és ízében is tökéletes összhangban van.

 

3 590 Ft
Egységár: 35 900 Ft/l
Nutrabaits Elites Coconut aroma 100ml

A Nutrabaits azoknak a horgászoknak fejlesztette ki az Elite aroma sorozatot, akik el szeretnének térni az általánosan beválttól, és új ízre, illatra vágynak. A Nutrabaits Elite széria krémes lágyságáról és rendkívüli fogósságáról híres.

 

3 590 Ft
Egységár: 36 Ft/ml
Nutrabaits Elites Cream  aroma 100ml

Nagyon jól használható, csökkenő vízhőmérsékletnél. A fűszeres illóolajokkal és a Nutrafruits termékekkel elég jól kiegészítik egymást.

 

3 590 Ft
Egységár: 36 Ft/ml
Nutrabaits Elites Honey aroma 100ml

Ez az aroma maga a MÉZ! Nagyon intenzív aroma.

 

3 590 Ft
Egységár: 36 Ft/ml
Nutrabaits Elites Liver aroma 100ml

Az Elite Máj aroma, a Nutrabaits termékeire jellemzően magas koncentrációban tartalmazza az alap ízt, jelen esetben a májat.

 

3 590 Ft
Egységár: 36 Ft/ml
Nutrabaits Elites Salmon aroma 100ml

A Elite Lazac az elmúlt években vált az egyik legkedveltebb aromák egyikévé, pedig nem kevés időbe telt, míg a pontyhorgászok rájöttek hatékonyságára.

 

3 590 Ft
Egységár: 36 Ft/ml
Nutrabaits Etil alk. alapú aroma 100ml Caramel

Európai felhasználók körében nagyon népszerű íz, használható önmagában és más esszenciális olajokkal is mint pl: Juniper, Madagascar Clove, Black Pepper Oil. Különösen hatékony a hideg vízben.

 

4 290 Ft
Egységár: 43 Ft/ml
Nutrabaits Etil alk. alapú aroma 100ml chocolate

A Nutrabaits EA Chocolate egy csodálatosan sima, krémes, csokoládés aroma, amely illatában és ízében is tökéletes összhangban van. 

 

4 290 Ft
Egységár: 43 Ft/ml
Nutrabaits Etil alk. alapú aroma 100ml cranberry

A vörös áfonyás aroma az egyik legnépszerűbb tagja a Nutrafruits termékcsaládnak

 

4 290 Ft
Egységár: 43 Ft/ml
Nutrabaits Etil alk. alapú aroma 100ml pineapple

A Nutrafruit Ananász egy remek illat és íz, ami az elmúlt évekhez hasonlóan továbbra is az egyik kedvenc gyümölcsös aromája a pontyhorgászoknak.

 

4 290 Ft
Egységár: 43 Ft/ml
Nutrabaits Etil alk. alapú aroma 100ml strawberry

A Nutrafruit strawberry megalkotásánál egy nyári, meleg időszakra való hatékony alkoholos aroma volt a célunk, de a hideg vizekben ugyanolyan jó eredményeket  produkált.

 

4 290 Ft
Egységár: 43 Ft/ml
Rendezés:
Webáruház készítés