Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló

Bojli Aromák


prev
next
CC Moore Geoff Kamp Evaporated Milk/Ice Cream

Az Evaporated Milk/Ice Cream az eredeti Geoff Kamp aroma, amely kétségkívül az egyik legrangosabb termék a legendás esszenciák közül. A fenomenálisan finom, tejes, krémes karakteres illata az emberi orr számára a vanília fagylaltot idézi. Hatását legjobban a mogyorós, madáreledeles, tejfehérjéket magas százalékban tartalmazó bojli mixekben fejti ki, de a kísérletező kedvű horgászok bátran alkalmazhatják az erősen halas és sós jellegű keverékekben is. A hideg vízi horgászatok első számú aromája, de sok esetben meglepő eredményeket hozhat a kánikulai kapástalan napokon is. Rendkívül hatásosan lehet keverni gyümölcsös jellegű aromákkal és Talin édesítővel. A gyártó által előírt adagolás: max. 10ml/kg Minden esetben tartsa be a gyártó által megadott adagolás maximális értékét!

 

5 890 Ft
Egységár: 58 900 Ft/l
CC Moore Geoff Kamp Green Zing

A Green Zing  az eredeti Geoff Kamp aroma, amely a 80’-as 90’-es években egy igazi legendának számított. A rendkívül kellemes, ugyanakkor teljességgel meghatározhatatlan, érett gyümölcsök kombinációjából készült, alkoholbázisú esszencia alapját a tutti frutti és a fekete ribizli adja, amelyhez más titkos összetevők párosulnak. Egyesek viszont a kissé savanykás jellegű ananászt is kiérzik ebből a kimagasló hatásfokkal rendelkező aromából. Hatását drámai módon kifejti madáreledeles és tejfehérjéket magas százalékban tartalmazó bojli mixekben. Egy igazi „négy évszakos” ponty mágnes, amely vonzó és attraktív tulajdonságait minden vízhőmérsékletnél kifejti. Talin édesítővel együtt alkalmazva fenomenális. A gyártó által előírt adagolás: max. 10ml/kg Minden esetben tartsa be a gyártó által megadott adagolás maximális értékét!

 

5 890 Ft
Egységár: 58 900 Ft/l
CC Moore Geoff Kamp Mellow Brandy

A Mellow Brandy az eredeti Geoff Kemp aroma, amely egy igazán egyedi legendás íz világot takar. A Green Zing mellett a pontyguru legkedveltebb aromájaként tartották számon. A rendkívül karakteres, mély, erősen alkoholbázisú keverék az erjesztett borpárlat illatát idézi, de a háttérben egy krémes, tejes, mogyorós, gyümölcsös, édes profil jellemzi. Az igazán hatékony aroma hatását legjobban bojli mixekben fejti ki, de a kísérletező kedvű horgászok bátran alkalmazhatják spod és vízfelszíni etetőanyag keverékek ízesítésére is. A hideg vízi horgászatok első számú aromája, de sok esetben meglepő eredményeket hozhat a kánikulai kapástalan napokon is. Rendkívül hatásosan lehet keverni jellegű aromákkal és Talin édesítővel. A gyártó által előírt adagolás: max. 10ml/kg Minden esetben tartsa be a gyártó által megadott adagolás maximális értékét!

 

Bojli recept ötlet a CC Moore ajánlásával 1kg-ra számolva:

8dkg Robin Gold

5dkg Pre-Digested Fish Meal

20dkg Moores CLO

10dkg Soya Flour

5dkg Blood Plasma Powder

5dkg Meggablend Red

2dkg Feedstim XP Powder

15dkg Semolina

10dkg Supergold 60

20dkg Herring Meal

10ml Mellow Brandy

30ml Corn Steep Liquor

20ml Krill Amino  Compound

9-10db közepes méretű tojás

 

5 890 Ft
Egységár: 58 900 Ft/l
CC Moore Geoff Kamp Rosehip

A Rosehip az eredeti Geoff Kamp aroma, amelyet a pontyhorgászat során csak nagyon kevesen használtak. A rendkívül különleges és egyedi, de még is a jellegzetes gyümölcsös íz világ az érett csipkebogyót és annak, virágának illatát idézi. A kimagasló hatékonysággal rendelkező esszencia használatával egy olyan fantasztikus íz és illatkombináció hozható létre, amelyet még az „agyonhorgászott” tavakon sem fognak a pontyok figyelmen kívül hagyni. Magas szintű attrakciót ad a madáreledeles, tejproteint és hallisztet magas százalékban tartalmazó keverékekben. Egy igazi „négy évszakos” ponty mágnes, amely vonzó tulajdonságait minden vízhőmérsékletnél kifejti. Talin édesítővel együtt alkalmazva fenomenális. A gyártó által előírt adagolás: max. 10ml/kg Minden esetben tartsa be a gyártó által megadott adagolás maximális értékét! Kiválóan harmonizál a Green Zing aromával együttesen alkalmazva.

 

5 890 Ft
Egységár: 58 900 Ft/l
CC Moore Geoff Kamp Toffee Malt

A Toffee Malt  az eredeti Geoff Kamp aroma, amely a nagynevű pontyhorgász egyik bestseller esszenciájának számított. A rendkívül különleges és egyedi aroma a vaj karamellás cukorka és a kissé élesztős jellegű maláta kombinációjából született meg. A kellemes és szinte ellenállhatatlan illattal rendelkező Toffee Malt tökéletesen használható minden típusú bojli mixhez. Használatával egy olyan fantasztikus íz és illatkombináció hozható létre, amelyet még az „agyonhorgászott” tavakon sem fognak a pontyok figyelmen kívül hagyni. Magas szintű attrakciót ad a mogyorós, madáreledeles, tejproteint magas százalékban tartalmazó keverékekben. Egy igazi „négy évszakos” ponty mágnes, amely vonzó tulajdonságait minden vízhőmérsékletnél kifejti. Talin édesítővel együtt alkalmazva fenomenális. A gyártó által előírt adagolás: max. 10ml/kg Minden esetben tartsa be a gyártó által megadott adagolás maximális értékét!

 

5 890 Ft
Egységár: 58 900 Ft/l
CC Moore Ullta Belachan Essence

CCMoore&Co a távol keleti erjesztett garnélarák, a belachan óriási sikerén felbuzdulva alkotta meg az Ultra Belachan Essence aromát.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Banana Essence

Az Ultra Banana Essence fenomenális banános illattal és egy karakteres gyümölcsös ízzel rendelkezik. A pontyhorgászok már évek óta teljes megelégedéssel használják. Sokoldalúságának köszönhetően hatásosan lehet keverni más aromákkal, és folyékony adalékokkal. Hatását legjobban az édes, krémes, gyümölcsös bojlimixekben fejti ki, de a kísérletező kedvű horgászok bátran alkalmazhatják az erősen halas jellegű keverékekben is.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/l
CC Moore Ultra Blackcurrant Essence

A CCMoore&Co aromakollekció 2011.-ben egy intenzív és rendkívül finom illattal rendelkező gyümölcsös aromával lett gazdagabb.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Bloodworm Essence

Az Ultra Essence Bloodworm aroma tulajdonsága teljesen megegyezik a természetben előforduló szúnyoglárva illatával és ízével, amely természetes táplálék formájában a békés halak első számú kedvence.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Chocolate Malt Essence

Az Ultra Chocolate Malt Essence egy rendkívül kellemes, fantasztikus illattal és ízzel rendelkező édes csokoládés aroma, egy enyhe élesztős háttérrel.

 

4 590 Ft
Egységár: 45 900 Ft/L
CC Moore Ultra Cranberry Essence

Az Ultra Cranberry Essence a CCMoore&Co termékei közül az egyik legjobb és leghatásosabb gyümölcsös aroma. 

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Crayfish Essence

A kiemelkedő múlttal rendelkező CCMoore aromái 2012-ben egy új halas ízvilággal lett gazdagabb, amely nem más, mint a legendás hírű folyami rák.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
Rendezés:
prev
next
Webáruház készítés