Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló
Fizetési megoldás

Bojli Aromák


prev
next
CC Moore Ullta Belachan Essence

CCMoore&Co a távol keleti erjesztett garnélarák, a belachan óriási sikerén felbuzdulva alkotta meg az Ultra Belachan Essence aromát.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Banana Essence

Az Ultra Banana Essence fenomenális banános illattal és egy karakteres gyümölcsös ízzel rendelkezik. A pontyhorgászok már évek óta teljes megelégedéssel használják. Sokoldalúságának köszönhetően hatásosan lehet keverni más aromákkal, és folyékony adalékokkal. Hatását legjobban az édes, krémes, gyümölcsös bojlimixekben fejti ki, de a kísérletező kedvű horgászok bátran alkalmazhatják az erősen halas jellegű keverékekben is.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/l
CC Moore Ultra Blackcurrant Essence

A CCMoore&Co aromakollekció 2011.-ben egy intenzív és rendkívül finom illattal rendelkező gyümölcsös aromával lett gazdagabb.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Bloodworm Essence

Az Ultra Essence Bloodworm aroma tulajdonsága teljesen megegyezik a természetben előforduló szúnyoglárva illatával és ízével, amely természetes táplálék formájában a békés halak első számú kedvence.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Chocolate Malt Essence

Az Ultra Chocolate Malt Essence egy rendkívül kellemes, fantasztikus illattal és ízzel rendelkező édes csokoládés aroma, egy enyhe élesztős háttérrel.

 

4 590 Ft
Egységár: 45 900 Ft/L
CC Moore Ultra Cranberry Essence

Az Ultra Cranberry Essence a CCMoore&Co termékei közül az egyik legjobb és leghatásosabb gyümölcsös aroma. 

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Crayfish Essence

A kiemelkedő múlttal rendelkező CCMoore aromái 2012-ben egy új halas ízvilággal lett gazdagabb, amely nem más, mint a legendás hírű folyami rák.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Creamy Condensed Milk

Az Ultra Creamy Condensed Milk a CCMoore&Co egyik legkülönlegesebb komplex aromája. A legendás hírű sűrített tej íz és illatvilágát a még nagyobb vonzó hatás érdekében egy édes és krémes jelleggel tették teljessé.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Frankfurter Essence

Az Ultra Frankfurter Essence egy igazi jellegzetes húsos, fűszeres, rendkívül attraktív tulajdonságú aroma. Illata már messziről szinte azonnal felismerhető. A pontyhorgászok már évek óta teljes megelégedéssel használják.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra G.L.M. Essence

A CCMoore&Co a fantasztikus vonzóerővel rendelkező zöld ajkú kagyló látványos és óriási sikerén felbuzdulva alkotta meg a Green Lipped Mussel Essence aromát. A rendkívül erős, az emberi orr számára kissé kellemetlen illatú aroma teljesen megegyezik az eredeti termék illatával és ízével.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Hazelnut Essence

CCMoore&Co Ultra Hazelnut Essence különleges és teljesen egyedülálló aromája rengeteg minta után lett kiválasztva, mivel különlegességét elsősorban annak köszönheti, hogy kellemes és lágy mogyorós illatát nehéz lenne túlszárnyalni más hasonló termékekkel szemben.

 

4 190 Ft
Egységár: 41 900 Ft/L
CC Moore Ultra Indian Spice Essence

A CCMoore&Co aromakollekció 2011.-ben egy intenzív, különleges, kissé édeskés fűszeres jellegű aromával lett gazdagabb. Az indián fűszer egy nagyon jellegzetes illattal rendelkezik, amely már messziről szinte azonnal felismerhető.

 

4 990 Ft
Egységár: 49 900 Ft/L
Rendezés:
prev
next
Webáruház készítés