Elfelejtett jelszó »
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló

Olajok,Eszenciális olajok

Fő kategória >Bojli alapanyagok >Olajok,Eszenciális olajok

Nutrabaits Essential Oil Bergamot 20ml

A Bergamot Essential Oil egy igazán különleges és nagyra becsült esszenciális olaj. Az egyedi és különleges, magával ragadó kivonatot a Bergamott narancs héjából sajtolás segítségével vonják ki, tehát semmilyen mesterséges aromát, vagy ízfokozót nem tartalmaz!  A karakteres, és extra erős citrusos jellegű adalék kissé fűszeres háttérillata óriási hatással bír a csalikban. A fantasztikus csalogatóhatással rendelkező esszenciális olaj kiválóan a harmonizál a Nutrabaits Strawberry Flavour-al. Ezen adalékanyaggal hozható létre az évtizedek óta bizonyított és hatékony, klasszikus epres jellegű bojli, amely egykoron Bill Cottam kedvenc csaliját jelentette. Egyediségére jellemző, hogy gyakorlatilag a csalik vonzóhatását nagymértékben megnöveli. További fő jellemzője, hogy vízbeérkezéskor a csalikból hosszú időn keresztül és lassan távozik. Egész évben kiválóan használható. Bojli készítésnél minden esetben a felhasználni kívánt olajjal keverjük el, majd ezzel együtt tegyük a felvert tojásokhoz. A gyártó által ajánlott adagolás felső határa: 1-2ml/kg, amely minden esetben betartandó!  A Nutrabaits-nél forgalomba kerülő Bergamot Oil 100%-ban hígítatlan!

 

3 990 Ft
Egységár: 200 Ft/ml
Nutrabaits Essential Oil Black Pepper 20ml

A Black Pepper Essential Oil (feketebors esszenciális olaj) az esszenciális olajok közül kétségkívül az egyik legnépszerűbb folyékony adalék. A karakteres, és extra erős illattal rendelkező, magas töménységű kivonat minden idők egyik leghatásosabb adaléka, amelyet már évtizedek óta használják a csalikban. Kizárólag természetes összetevőkből állítják elő, tehát semmilyen mesterséges aromát, vagy ízfokozót nem tartalmaz! A fantasztikus csalogatóhatással rendelkező esszenciális olaj rendkívül előnyös tulajdonsága, hogy a legszélesebb körben felhasználható, mivel kiválóan harmonizál a gyümölcsös, krémes, fűszeres és a halas jellegű bojlikban. Egyediségére jellemző, hogy gyakorlatilag bármely íz és illatvilágú csali vonzóhatását nagymértékben megnöveli. Már kis mennyiség használata esetén is rendkívül intenzív. Kevésbé ismert tény, hogy a Black Pepper Oil valóban segíti az emésztési folyamatot, és mint ilyen elképesztő hatással bír a hosszú távú horgászatok során. További fő jellemzője, hogy vízbeérkezéskor a csalikból hosszú időn keresztül és lassan távozik. Bojli készítésnél minden esetben a felhasználni kívánt olajjal keverjük el, majd ezzel együtt tegyük a felvert tojásokhoz. A gyártó által ajánlott adagolás felső határa: 1-2ml/kg, amely minden esetben betartandó! Egész évben rendkívül eredményesen használható. A Nutrabaits-nél forgalomba kerülő Black Pepper Oil 100%-ban hígítatlan!

 

6 990 Ft
Egységár: 350 Ft/ml
Nutrabaits Essential Oil Fennel 20ml

A Fennel Essential Oil (édeskömény) az esszenciális olajok közül kétségkívül az egyik legkülönlegesebb folyékony adalék. Az egyedi és különleges, magával ragadó kissé fűszeres, ánizsos jelleggel bíró kivonat egy igazi különlegesség, amely óriási hatással bír a csalikban. Előnyös tulajdonsága, hogy radikálisan különbözik minden más adalékanyagtól. A karakteres, és extra erős illattal rendelkező, magas töménységű kivonatot már évtizedek óta használják a Nutrabaits-nél. Kizárólag természetes összetevőkből állítják elő, tehát semmilyen mesterséges aromát, vagy ízfokozót nem tartalmaz! A fantasztikus csalogatóhatással rendelkező esszenciális olaj rendkívül előnyös tulajdonsága, hogy a széles körben felhasználható, mivel kiválóan harmonizál a gyümölcsös, krémes, halas és fűszeres jellegű bojlikban. Egyediségére jellemző, hogy gyakorlatilag a csalik vonzóhatását nagymértékben megnöveli. Már kis mennyiség használata esetén is rendkívül intenzív. További fő jellemzője, hogy vízbeérkezéskor a csalikból hosszú időn keresztül és lassan távozik. Bill Cottam tapasztalatai alapján vajsavval együtt alkalmazva a legkiválóbb hidegvízi adalék. Bojli készítésnél minden esetben a felhasználni kívánt olajjal keverjük el, majd ezzel együtt tegyük a felvert tojásokhoz. A gyártó által ajánlott adagolás felső határa: 1-2ml/kg, amely minden esetben betartandó! Egész évben rendkívül eredményesen használható. A Nutrabaits-nél forgalomba kerülő Fennel Oil 100%-ban hígítatlan!

 

3 990 Ft
Egységár: 200 Ft/ml
Nutrabaits Essential Oil Garlic 10ml

A Garlic Essential Oil (fokhagyma esszenciális olaj) az esszenciális olajok közül kétségkívül minden idők az egyik legnépszerűbb és leghatásosabb folyékony adaléka. A karakteres, és rendkívül extra erős illattal rendelkező, magas töménységű kivonatot már évtizedek óta használják a csalikban. A tradicionális fokhagyma esszenciális olajat kizárólag természetes összetevőkből állítják elő, tehát semmilyen mesterséges aromát, vagy ízfokozót nem tartalmaz! A fantasztikus csalogatóhatással rendelkező esszencia kiválóan a harmonizál a Nutrabaits Liver (máj) vagy Cheese (sajt) aromáival, illetve a fűszeres jellegű bojlimixekkel. Hatékonyságára jellemző, hogy már nagyon kismértékű adagolásban is kifejti vonzó hatását. Az elkészíteni kívánt csalinak egy karakteres, pikáns, jellegzetes, és megváltoztathatatlan illatot kölcsönöz. Akár önmagában, akár más esszenciális olajokkal (Black Pepper Oil) és aromákkal keverve háttérillatként is kitűnően alkalmazható. A téli csalik készítésekor kihagyhatatlan, mivel hatását még a leghidegebb vízben is kifejti. Egyediségére jellemző, hogy gyakorlatilag a csalik vonzóhatását nagymértékben megnöveli. További fő jellemzője, hogy vízbeérkezéskor a csalikból hosszú időn keresztül és lassan távozik. Bojli készítésnél minden esetben a felhasználni kívánt olajjal keverjük el, majd ezzel együtt tegyük a felvert tojásokhoz. A gyártó által ajánlott adagolás felső határa: 1-2ml/kg, amely minden esetben betartandó!  A Nutrabaits-nél forgalomba kerülő Garlic Oil 100%-ban hígítatlan!

 

3 990 Ft
Egységár: 399 Ft/ml
Nutrabaits Essential Oil Geranium 20ml

A Geranium Essential Oil (rózsa muskátli) az esszenciális olajok közül kétségkívül az egyik legkülönlegesebb folyékony adalék. Az egyedi és különleges, magával ragadó virágillatú, kissé citrusos háttér jelleggel bíró kivonat egy igazi különlegesség, amely óriási hatással bír a csalikban. A karakteres, és extra erős illattal rendelkező, magas töménységű kivonatot már évtizedek óta használják. Sok-sok éven keresztül tartották titokban, éppen ezért „pult alatti adaléknak” is nevezték. Kizárólag természetes összetevőkből állítják elő, tehát semmilyen mesterséges aromát, vagy ízfokozót nem tartalmaz! A fantasztikus csalogatóhatással rendelkező esszenciális olaj rendkívül előnyös tulajdonsága, hogy a széles körben felhasználható, mivel kiválóan harmonizál a gyümölcsös, krémes, és a halas jellegű bojlikban. Egyediségére jellemző, hogy gyakorlatilag a csalik vonzóhatását nagymértékben megnöveli. Már kis mennyiség használata esetén is rendkívül intenzív. További fő jellemzője, hogy vízbeérkezéskor a csalikból hosszú időn keresztül és lassan távozik. Bojli készítésnél minden esetben a felhasználni kívánt olajjal keverjük el, majd ezzel együtt tegyük a felvert tojásokhoz. A gyártó által ajánlott adagolás felső határa: 1-2ml/kg, amely minden esetben betartandó! Egész évben rendkívül eredményesen használható. A Nutrabaits-nél forgalomba kerülő Geranium Oil 100%-ban hígítatlan!

 

3 990 Ft
Egységár: 200 Ft/ml
Nutrabaits Essential Oil Jaffa 20ml

A Jaffa Essential Oil egy igazán különleges és nagyra becsült esszenciális olaj. Az egyedi és különleges, magával ragadó, finom narancs illatú kivonat egy igazi különlegesség, amely óriási hatással bír a csalikban. A karakteres, és extra erős gyümölcsös, kissé citrusos illattal rendelkező, magas töménységű kivonatot kizárólag természetes összetevőkből állítják elő, tehát semmilyen mesterséges aromát, vagy ízfokozót nem tartalmaz! A fantasztikus csalogatóhatással rendelkező esszenciális olaj kiválóan a harmonizál a Nutrabaits Chocolate Cream Flavour-al és a Chocolate Super Sweet-el. Ezen adalékanyagok elegyével hozható létre az évtizedek óta bizonyított és hatékony, a legendás hírnévre szert tett csokoládés-narancsos bojli. Egyediségére jellemző, hogy gyakorlatilag a csalik vonzóhatását nagymértékben megnöveli. További fő jellemzője, hogy vízbeérkezéskor a csalikból hosszú időn keresztül és lassan távozik. Egész évben kiválóan használható. Bojli készítésnél minden esetben a felhasználni kívánt olajjal keverjük el, majd ezzel együtt tegyük a felvert tojásokhoz. A gyártó által ajánlott adagolás felső határa: 1-2ml/kg, amely minden esetben betartandó!  A Nutrabaits-nél forgalomba kerülő Jaffa Oil 100%-ban hígítatlan!

 

3 990 Ft
Egységár: 200 Ft/ml
Nutrabaits Essential Oil Juniper Berry 20ml

A Borókabogyó olaj elég népszerű, gyümölcsös illatú attraktor. Krémes és a gyümölcsös jellegű aromákkal kombinálható.

 

3 990 Ft
Egységár: 200 Ft/ml
Nutrabaits Essential Oil Peppermint 20ml

A Borsmenta növény levelinek desztillálásával készítik ezt az olajat.

 

3 990 Ft
Egységár: 200 Ft/ml
Nutrabaits Essential Oil Spearmint 20ml

Fodormenta olaj, téli használatra kiváló.

 

2 990 Ft
Egységár: 150 Ft/ml
Nutrabaits Essential Oil Ylang Ylang 20ml

A malajziai Ylang növény szirmainak desztillálásával készül ez az illóolaj. Használható önmagában vagy Violet UTCS, Saffron Elite aromákkal.

 

3 990 Ft
Egységár: 200 Ft/ml
Nutrabaits Oil Cod Liver 500ml

A Cod Liver Oil egy fantasztikus tulajdonságokkal és kiváló minőséggel rendelkező tőkehalmáj olaj. 98 %-os emészthetőséggel rendelkezik, ezért a halak számára az egyik legjobban hasznosítható tápanyag és energiaforrás. Rendkívül gazdag A és D vitaminforrásokban, Omega 3 és Omega 6 zsírsavakban valamint antioxidánsokban. Vonzó hatása mellett, a halak egészségi állapotára, vitalitására is jótékony hatással bír. Jellegzetes, erőteljes és karakteres illata, illetve vöröses színe azonnal felismerhető, ezáltal megkülönbözteti az összes halolajtól. Alacsony dermedéspontja miatt a téli csalikban is kiválóan teljesít. Viszkozitásának köszönhetően a vízben nem terjed olyan gyorsan, mint a többi olaj, ezért a hideg vízi horgászatok során PVA tasakokban beleöntve kiválóan használható. Magas halliszt tartalmú bojlikból kihagyhatatlan összetevő. Nem csak bojli készítéshez használható fel, hanem pelletek, magvak áztatására, illetve horogcsalik utólagos ízesítésére is kiválóan alkalmazható. A PVA termékeket nem oldja. Bojli készítésnél mindig a felvert tojásokhoz adagoljuk! Adagolásának felső határa: 20-30ml/kg. A Nutrabaits által forgalmazott Cod Liver Oil mesterséges aromáktól, ízesítő és színezőanyagoktól mentes termék!

 

3 390 Ft
Egységár: 6,78 Ft/ml
Rendezés:
Webáruház készítés