Elfelejtett jelszó »
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló

Tartozékok


ATTx Receiver Lanyard - nyakbaakasztó vevőhöz

Az ATTx Receiver Lanyard egy kiváló minőségű és praktikus pánt, amelyet kizárólag az ATTx V2 vevőegységekhez terveztek. Kialakításának köszönhetően a vevő, az erős és kényelmes viseletet biztosító pánt segítségével a nyakba akasztható. Az ATT márkájú pántot egy strapabíró, gyorskioldó műanyag csattal látták el. Pontos varrási illesztésekkel, diszkrét és igényes kialakításban kerül forgalomba.

 
ATTx Rubber Stand - asztali tartó vevőhöz

A Rubber Stand For Receiver kizárólag az ATT vevőegységekhez készített asztali tartó, amelyet legegyszerűbben egy kis asztalkára (Bivvy Table) vagy akár a vödörre is helyezhető. Előnye, hogy a vevő minden esetben sík felületen kerül elhelyezésre. A kiváló minőségű gumiból készült kiegészítő minden esetben maximális tapadást biztosít a felületeken.

(A képen látható vevőegység nem része a terméknek !!!)

 
  ATTx V2 Deluxe Receiver Leather Case - extra vevőhöz bőr tok

Az ATTx Deluxe Receiver Faux Leather Case az ATTx Deluxe Receiver-hez tervezett kiváló minőségű, elegáns és praktikus bőr védőtok. Kemény és tartós külső borítással, valamint bélelt belső résszel rendelkezik. Az elején egy kis műanyag „ablakot” is elhelyeztek, így kapás esetén a világító led, tökéletesen látható. Okos tervezésének köszönhetően tépőzáras övtartóval látták el. Egy erős és műanyag csat segítségével akár még fel is akasztható. Pontos varrási illesztésekkel, tépőzárral nyitható-zárható fedéllel és igényes kialakításban kerül forgalomba. Az ATT fejlesztői szerint használata elengedhetetlenül szükséges, mert minden esetben megvédi az értékes vevőt az esetleges sérülésektől.

 
  ATTx V2 Deluxe Receiver Neoprene Case - extra vevőhöz neopren tok

Az ATTx Deluxe Receiver Neoprene Case az ATTx Deluxe Receiver-hez tervezett kiváló minőségű, neoprene anyagból készült praktikus védőtok. Tartós külső borítással, valamint bélelt belső résszel rendelkezik. Az elején egy kis műanyag „ablakot” is elhelyeztek, így kapás esetén a világító led, tökéletesen látható. Okos tervezésének köszönhetően tépőzáras övtartóval, valamint egy erős és műanyag csattal is ellátták. Pontos varrási illesztésekkel, tépőzárral nyitható-zárható fedéllel és igényes kialakításban kerül forgalomba. Az ATT fejlesztői szerint használata elengedhetetlenül szükséges, mert minden esetben megvédi az értékes vevőt az esetleges sérülésektől.

 
Cygnet - Clinga Flexi Arm 3" -merev kar swingerhez 75mm
A Clinga Flexi Arms a Cygnet Tackle 2015-ben debütált újdonsága, amely egy rendkívül ötletes és egyedi tervezésű kiegészítő az Indication swingerekhez. A mindent igényt kielégítő csuklós egység segítségével a láncos swinger pillanatok alatt merev karossá szerelhető. Használatával kiküszöbölhető laza zsinórral való horgászatkor a lánccal szerelt swingerek oldal irányú mozgása. Óriási előnye, hogy magasra felállított botoknál is tökéletesen használható, amikor már a láncos kapásjelzők elvesztik... 
  Cygnet - Clinga Flexi Arm 6" -merev kar swingerhez 150mm
A Clinga Flexi Arms a Cygnet Tackle 2015-ben debütált újdonsága, amely egy rendkívül ötletes és egyedi tervezésű kiegészítő az Indication swingerekhez. A mindent igényt kielégítő csuklós egység segítségével a láncos swinger pillanatok alatt merev karossá szerelhető. Használatával kiküszöbölhető laza zsinórral való horgászatkor a lánccal szerelt swingerek oldal irányú mozgása. Óriási előnye, hogy magasra felállított botoknál is tökéletesen használható, amikor már a láncos kapásjelzők elvesztik... 
Delkim Black Box kapásjelző tároló doboz

A Delkim Black Box a Delkim kapásjelzőkhöz készült gyári tárolótáska, igényes kivitelben, szivacsos belsővel, erős cipzárral. A merevített táskában 4 db jelzőt és 1 db vevőt tárolhatunk és szállíthatunk biztonságosan. A belső fedélen lévő tárolórekeszben a swingerek is kényelmesen elférnek.

 
Fox Black Label 9" Dacron Cord - Dacron zsinór
Könnyű 23cm-es zsinór
Szükség esetén rövidebbre vágható
Tökéletes laza zsinóros horgászathoz, mivel könnyű, lágy anyagú 
Fox Black Label Ball Chain - Golyós Swingerlánc
Elérhető 7,6cm és 22,8cm-es változatban
Fekete galvanizált kivitelben, tökéletesen illeszkedik a Black Label sorozathoz
Használható Slik és Golyós zsinórklipsszel egyaránt 
Fox Black Label Hockey Stick - Kerek csatlakozó adapter
Strapabíró, fekete, fröccsöntött műanyagból
Használható Black Label Springer karral, Swinger-el, Dacron zsinóron, golyós vagy klasszikus swinger lánccal
Könnyen használható, menetes kialakítás
Kiszerelés: 1 db/csomag 
Fox Black Label Micro Head - Kapásjelző mikro átalakító
Nagyon mutatós kisméretű bobbin fej
Mindössze 16mm hosszú
Tökéletes laza zsinórral, rövid távra történő horgászatokhoz
Segítségével a hagyományos Slik Bobbin kisebb, könnyebb és feltűnőbb lehet néhány másodperc alatt
Elérhető zöld, piros, fehér, kék, szürke, lila és narancs színben 
Fox Black Label mini Swinger kar
A hagyományos swinger mintájára készült
Csuklós illesztés mindkét végén az extra érzékenységért
Fekete, galvanizált bevonat
Ideális szeles időben
Illeszkedik a Black Label termékcsaládhoz 
Rendezés:
Webáruház készítés