Elfelejtett jelszó »
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékeink
Forgalmazott márkáink

 

Termékajánló

Aprócikkes táskák

Fő kategória >Táskák, dobozok >Aprócikkes táskák

Padded, zipped storgage pouch for your weigh scales, made from the same ultra-hard-wearing, PU-backed, waterproof material as the entire SP luggage range. This pouch also benefits from zipped top access and a zipped, rubberised-mesh front pocket.

 
  Trakker - NXG 2 Rod Buzzer Bar Bag - 2 botos kereszttartó táska

A 2-Rod Buzzer Bar Bag,  2 botos kereszttartók  tökéletes és biztonságos tárolására-szállítására szolgál.

 
Trakker - NXG Bitz Bag Large - Általános tároló táska

A Bitz Bag Large egy rendkívül praktikus, párnázott, két utas cipzárral zárható igényes kialakítású táska.

 
  Trakker - NXG Bitz Pouch Large - Általános tároló táska (nagy)

A Bitz Pouch Large a Trakker Products 2016-ban debütált tavaszi-nyári újdonsága, amely rendkívül praktikus, párnázott, erős és masszív kivitelű igényes táska.

 
  Trakker - NXG Bitz Pouch Medium - Általános tároló táska (közepes)

A Bitz Pouch Medium a Trakker Products 2016-ban debütált tavaszi-nyári újdonsága, amely egy rendkívüli strapabíró képességgel rendelkező, három rekeszes masszív táska.

 
  Trakker - NXG Bitz Pouch Small - Általános tároló táska (kicsi)

A Bitz Pouch Small a  Trakker Products 2016-ban debütált tavaszi-nyári újdonsága, amely egy rendkívüli strapabíró képességgel rendelkező, kisméretű, erős és masszív táska.

 
  Trakker - NXG Buzzer Bar Bag 3 rod - 3 botos keresztartó táska

A Buzzer Bar Bag egy kimagasló minőségű, kompakt és egyszerű táska, amely a kereszttartók (buzz bars) tökéletes és biztonságos tárolására-szállítására szolgál. Mértéből adódóan a buzz bar-ra felszerelt elektromos kapásjelzők is kényelmesen elférnek a belsejében, így nem kell minden egyes horgászatnál fel és leszerelni a jelzőket.

 
Trakker - NXG Combi Rig Pouch - Kombi előketartó

A Combi Rig Pouch egy hihetetlenül ötletes kialakítással rendelkező, dupla rekesszel ellátott, úgynevezett „kettő az egyben” táska, amely kiváló lehetőséget kínál a megkötött, rövidebb előkék és számos kiegészítő kellék tárolására-szállítására.

 
Trakker - NXG Gadged Bag - Kisméretű hordtáska

A Gadget Bag egy kisméretű, praktikus táska, amely a számos apró cikk és kiegészítő tárolását-szállítását teszi lehetővé. Vastagon párnázott neoprén borításának köszönhetően a belsejében lévő értékes eszközök tökéletes biztonságba tudhatók. Cipzárral nyitható-zárható fedéllel rendelkezik. A kimagasló teherbírású, 600D polyester anyagból készült táska pontos varrási illesztésekkel, erős és strapabíró cipzárral ergonomikus kialakítású, kényelmes neoprén fogantyúval, hímzett emblémával, ízléses világoszöld színben, és a már jól ismert NXG minőségben kerül forgalomba.

 

Méret: 24cm x 10cm x 23cm

 
  Trakker - NXG Lead And Leader Pouch - Ólom és zsinórtartó táska

A Lead And Leader Pouch a Trakker Products 2016-ban debütált tavaszi-nyári újdonsága, amely egy rendkívüli strapabíró képességgel rendelkező, kisméretű, erős és masszív táska.

 

 
  Trakker - NXG Lead Pouch 4 Compartment - 4 részes ólomtartó

A Lead Pouch 4 Compartment egy rendkívüli strapabíró képességgel rendelkező, erős 4 részes masszív táska, amelyet a Trakker Products fejlesztői kifejezetten az ólmok sérülésmentes tárolására-szállítására terveztek.

 
  Trakker - NXG Lead Pouch Single Compartment - 1 részes ólomtartó

A Lead Pouch Single egy rendkívüli strapabíró képességgel rendelkező, kisméretű, erős és masszív táska, amelyet a Trakker Products fejlesztői kifejezetten az ólmok sérülésmentes tárolására-szállítására terveztek.

 
 
Rendezés:
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.