Kiss GergőKiss Gergő

Talán a csapatban én kezdtem leghamarabb a horgászatot, hiszen édesapám visszaemlékezésére tudok támaszkodni, miszerint 10-11hónapos lehettem, amikor elsőnek vitt magával a Sebes-Körös  folyó partjára. 3 éves korom környékén tudtam már ténylegesen is horgászni, természetesen akkor még spiccbottal, majd ahogy idősebb lettem ismerkedtem meg az összes módszerrel. A hajszálelőkés horgászat 15 éves koromban kezdődött, de igazán nagy sikereket nem tudtam felmutatni. Ahogy végeztem a középiskolával, illetve elkezdtem dolgozni onnantól nem volt megállás a bojlizás terén, hiszen ahogy az első fizetésemet megkaptam meg is vásároltam az első felszerelésemet. Mindig is vonzott ez a féle horgászat és irányelv, visszaemlékezve csillogó szemmel ültem a tv előtt illetve a közönségi oldalak bújva néztem az akkori  ,,nagy horgászokat”.  A nagy áttörés 2016-ban jött el számomra, hiszen lehetőséget kaptam egy Német csali gyártó cég Magyarországi forgalmazójától, hogy csatlakozzak csapatához. Itt már sok szép nagy fogással tudtam büszkélkedni illetve 2017 végén létrejött a KihoLó Carp Team. 2018 elején már lehetőséget kaptam Petitől, hogy csatlakozzak a Solar-hoz …nem kellet sokat gondolkozni rajta (egy álom teljesült, hiszen a világ egyik legismertebb cégét képviselhetem én is).

Kiss Gergő  Kiss Gergő

Sosem felejtem el, de talán Peti sem az első horgászatomat Solar golyóval és egy bizonyos SMS-t  hajnali 1 óra 20 perckor, ennyi állt benne….30++… így nem volt kérdés jól sikerült a bemutatkozás, illetve azóta is a Red Herring a kedvenc csalim. Sosem szerettem túlbonyolítani a szerelékeimet, próbálok mindig a helyzethez képest legegyszerűbben pecázni. A bányatavi illetve a vadvízi horgászatot tudom igazán értékelni, bár az utóbbi időben csak a versenyhorgászat tud lázba hozni. Szerencsés lehetek, hiszen a csapat, amit megálmodtunk 2017-ben mára már a Solar illetve a Carphunter verseny csapata lett, így évente több nemzetközi versenyen is részt tudunk venni a KiHoLó Carphunter Team-el.

Kiss Gergő

Számomra hatalmas öröm és megtiszteltetés,hogy mindezt 26 éves koromra el tudtam érni, de 3 dolog még hiányzik a ,,bakancslistáról” amit álomnak és célnak kitűztem magamnak!!! Miszerint 20 kg feletti pontyot fogni a Körösök vidékéről legyen az folyó vagy holtág! Nemzetközi versenyen a dobogó tetején állva hallani a Magyar Himnuszt!! Illetve a legfontosabb számomra, hogy a kisfiammal meg tudjam mind ezt osztani, minden tudásomat átadni és minden egyes lehetőséget kihasználni, hogy együtt horgászhassunk!!!!

Kiss Gergő