SP Pro Brolly System

SOLAR Tackle SP Pro Brolly  a legmagasabb igényeket is kielégítő borlly. A rövidebb, egy-két éjszakás horgászatokra tervezett ernyős sátor számos extra funkcióval van ellátva.

SOLAR legmagasabb színvonalú, legújabb fejlesztésű Solartex+ lélegző anyagnak köszönhetően a belső párásodás soha nem látott módon minimalizálódott úgy, hogy a kívülről védelmét biztosító záró réteg továbbra is maximális vízhatlanságot eredményez.

A belső tér maximális helykihasználását lehetővé tevő, csökkentett méretű merevítő rendszer kis mérete ellenére is megfelelő stabilitást biztosít, köszönhető ez a szabadalmaztatott 8,5 mm-es átmérőjű HD üvegszálas pólusrendszernek. További újdonság a megszokottól eltérő laposabb hátfal, aminek előnye, hogy a kinyitott ágy mögötti holt rész  minimálisra csökkent, így az ott nyert területtel nagyobb hely marad az ágy és a előlap között.

PermaVent szellőző rendszernek köszönhető, hogy a brolly lapos hátfalán lett kialakítva egy nagyméretű, szúnyoghálóval ellátott ablak, amely nyitott állapotban megfelelő légáramlás biztosít a legmelegebb nyári éjszakákon. Az ablakot záró fedél két funkcióval bír, mivel a teljesen zárt állapot mellett lehetőség van csak az alsó rész nyitva tartására, így esős időben is  biztosított a légáramlás anélkül, hogy az eső be tudna esni a brolly belsejébe.

 

FIGYELEM! A csomag nem tartalmazza az előlapi panelt és a Rip-Stop aljzatot. Ezeket a kellékeket külön kell megvásárolni.

Ha Önnek az összes kiegészítőkkel szállított brollyra van szüksége, válassza a SP Pro Brolly System-et!

Rendkívül erős, strapabíró leszúró cövekekkel és egy teljes értékű hordtáskával kerül forgalomba.

  • Súly: - kg
  • Méretek: 264 cm x 243cm x150cm

 

Solar Tackle SP Pro Brolly

Solar Tackle SP Pro Brolly

Solar Tackle SP Pro Brolly

SP Pro Brolly System