747 Jumbo Bivvy 2Man

747 Jumbo Bivvy 2Man

SP 747 Jumbo Bivvy SOLAR Tackle legnagyobb méretű, kétszemélyes sátra. Ez a sátor a méretei mellett olyan extra funkciókkal és kiegészítőkkel van felvértezve, hogy a többnapos, vagy akár több hetes horgászat alatt sem kell lemondani az otthon kényelméről.

Az extra erős alumínium, csavarodás ellen megmunkált és fekete színre eloxált merevítő rudak a szélsőséges időjárások alatt is maximális stabilitást nyújtanak.

SOLAR legújabb fejlesztésű Solartex+ légáteresztő anyagnak köszönhető a belső párásodás soha nem látott módon történő minimalizálása, és mindez úgy, hogy a kívülről védelmét biztosító záró réteg továbbra is maximális vízhatlanságot eredményez. Továbbá a hatalmas méretű, a sátorhoz tartozékként szállított külső ponyva olyan extra szigetelést biztosít, hogy a zordabb időjárások alatt is maximális védelmet nyújt a használatával, illetve még jelentős méretű plusz teret is kapunk a sátor bejárata előtt, ahol megfelelő módon tárolhatjuk pl. a sáros csizmánkat, vizes esőruhát, vagy a néha kellemetlen szagokat árasztó csalijainkat.

PermaVent szellőző rendszernek köszönhető, hogy a sátor hátoldalán a nagyméretű, szúnyoghálóval is ellátott ablak mellett mindkét oldalon kialakításra került egy-egy szúnyoghálóval ellátott ablak, amelyek nyitott állapotban megfelelő légáramlás biztosítanak még a legmelegebb nyári éjszakákon is. Az ablakokat záró fedél két funkcióval is bír, mivel a teljesen zárt állapot mellett lehetőség van csak az alsó rész nyitva tartására, így esős időben is  biztosított a légáramlás anélkül, hogy az eső be tudna esni a sátor belsejébe.

Továbbá óriási kényelmi előnyt nyújt a bejárati ajtón található, gyors ki- és bejutást segítő Mag-Loc rendszerrel ellátott szúnyoghálós ajtó, amely elfeledteti a sokszor rengeteg kényelmetlenséget és bosszúságot okozó cipzáros megoldást. A Mag-Loc lényege, hogy a húzózárak helyére erős mágnesszalagok kerültek, melyek - a kellemetlen vérszívók legnagyobb bánatára - gyors és tökéletes zárodást eredményeznek magunk mögött.

Az SP 747 Jumbo Bivvy további tartozéka, egy extra erős, szakadásmentes Rip-Stop anyagból készült teljes méretű aljzat, melynek a sátor oldalfalához húzózárral  történő rögzítésével megakadályozható, hogy a nemkívánatos bogarak és rágcsálók a sátorba bejussanak.

Az SP 747 Jumbo Bivvy tartozéka a komplett ponyva rendszer és a bejárati ajtót kitámasztó merevítőrudak!

Rendkívül erős, strapabíró leszúró cövekekkel és egy teljes értékű hordtáskával kerül forgalomba.

  • Súly: 16,5 kg
  • Méretek: 270cm x 300cm x180cm

 

Solar Tackle 747 Jumbo Bivvy 2Man

 

Solar Tackle 747 Jumbo Bivvy 2Man

 

Solar Tackle 747 Jumbo Bivvy 2Man

747 Jumbo Bivvy 2Man