Spider Bivvy full system

Spider Bivvy full system

SP Spider Bivvy Full System a SOLAR Tackle egyedi fejlesztésű, gyorsan felállítható sátra, amely tervezésének köszönhetően számos olyan újdonságot felvonultat, amelyek segítségével komfortosabbá tehető a vízpartokon eltölteni szándékozó idő.

A villámgyors felállítást biztosító, szinte örök életű alumínium ötvözetű központonti egységből szétnyíló Easy-Lock rendszerű merevítő “lábak” - innen a Spider (Pók) elnevezése, mivel a teljes sátor vázszerkezete egy hatalmas négylábú pókra hasonlít - hihetetlen stabilitást biztosítanak még a legnagyobb, viharos széllel érkező zivatarokban is.

SOLAR legújabb fejlesztésű Solartex+ légáteresztő anyagnak köszönhető a belső párásodás soha nem látott módon történő minimalizálása, és mindez úgy, hogy a kívülről védelmét biztosító záró réteg továbbra is maximális vízhatlanságot eredményez.

PermaVent szellőző rendszernek köszönhető, hogy a sátor hátfalán kialakított, nagyméretű, szúnyoghálóval ellátott ablak nyitott állapotban megfelelő légáramlás biztosít még a legmelegebb nyári éjszakákon is. Az ablakot záró fedél két funkcióval is bír, mivel a teljesen zárt állapot mellett lehetőség van csak az alsó rész nyitva tartására, így esős időben is biztosított a légáramlás anélkül, hogy az eső be tudna esni a sátor belsejébe.

A nagyméretű, erős húzózárral ellátott, pár másodperc alatt a sátorra felhelyezhető előlapi panel két oldalsó ablakán szintén szúnyoghálók kaptak helyet, és ezek záróablakain is szintén az újdonságnak számító PermaVent rendszer található, biztosítva esőben a teljes szellőzést. Az ajtón kialakított szúnyogháló egy áttetsző PVC ablakkal is variálható, ami használatával esős időben megfelelő kilátást kapunk. Továbbá óriási kényelmi előnyt nyújt a bejárati ajtón található, gyors ki- és bejutást segítő Mag-Loc rendszerrel ellátott szúnyoghálós ajtó, amely elfeledteti a sokszor rengeteg kényelmetlenséget és bosszúságot okozó cipzáros megoldást. A Mag-Loc lényege, hogy a húzózárak helyére erős mágnesszalagok kerültek, melyek - a kellemetlen vérszívók legnagyobb bánatára - gyors és tökéletes zárodást eredményeznek magunk mögött.

Az SP Spider Bivvy Full System további tartozéka, egy extra erős, szakadásmentes Rip-Stop anyagból készült teljes méretű aljzat, melynek a sátor oldalfalához húzózárral történő rögzítésével megakadályozható, hogy a nemkívánatos bogarak és rágcsálók a sátorba bejussanak.

SP Spider Bivvy Full System rendkívül erős, strapabíró leszúró cövekekkel és egy teljes értékű hordtáskával kerül forgalomba.

  • Súly: 15 kg
  • Méretek: 280 cm x 190 cm x 130 cm

 

Solar Tackle Spider Bivvy full system

 

Solar Tackle Spider Bivvy full system

 

Solar Tackle Spider Bivvy full system

 

Solar Tackle Spider Bivvy full system

Spider Bivvy full system